Taner Özdemir 'Aday değilim!'

Taner Özdemir basına açıkladığı duyuruda birilerinin kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduklarını belirtti.

Taner Özdemir 'Aday değilim!'
İşte Taner Özdemir'in o mesajı;


Kamuoyuna duyuru!


"Son günlerde şahsımla ilgi asılsız iddialarla yapılan ve CHP ilçesini yıpratmaya yönelik çalışmaların bir parçası vede imza çalışması yaptığım yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını Cumhurbaşkanlığı gibi çok önemli bir seçim öncesi böyle bir çalışmanın partimize herhangi bir katkısının olmayacağını düşünmekteyim!


Bu düşüncemi paylaşmak üzere kahvaltılı toplantı yaparak delege arkadaşlarımıza aktarmak ve düşüncelerimizi paylaşmak isteğimizi! Mesaj atarak çağrıda bulunmak suretiyle delege arkadaşlarımla paylaştım! Bu mesajı Çarpıtarak sanki imza toplayarak ilçeyi düşürmek amacı taşıdığını bilinçli bir çarpıtma olarak gördüğümden ötürü! Toplantıyı iptal ettim! Şahsım olağan kongrede aday olmuş ve bu demokratik yarışta sayın Kamer Gök seçilmiştir! Bu bilinçle olağan kongreye kadar vede sayın ilçe başkanı kendi rızasıyla bıraksa bile hiç bir şekilde aday olmayacağımı kamuoyuna duyuruyorum!


Cumhuriyet Halk Partisi'nin saygı deyer üyelerinin şahsıma verdikleri onurlu görevle örgütümün meclis üyeliğini 5 yıl sürdüreceğimin bilinmesini isterim! Tekrar hiç bir suretle olağan üstü ya da olağan kongrelerde aday olmayacağımı bildirir saygılar sunarım!" 
Taner Özdemir
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 22:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erhan zaza
Erhan zaza - 10 yıl Önce

Çok haklısın.kendi içimizde de bu gibi birbirimizi çekememeye son vermemiz lazım.

ismail ağyüz
ismail ağyüz - 10 yıl Önce

taner bey siz halkcıyım diyosunuz ama altın ok öz kartalı bitirdi buna nasıl izin veriyorsunuz

turan ilhan
turan ilhan - 10 yıl Önce

Taner bey siz kartali savunan chp yi dusunen biri olarak altinok a teslim oldunuz size ve chp oy yok

SIRADAKİ HABER

banner17