Şükrü Kontuk 'Güneydoğu'nun Medarı iftiharı'

Güneydoğu'dan yıllarca önce gelip Kartal'a yerleşen, işyerleri açan, Kartal'a değer katan AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı ve Günyad başkanı Şükrü Kontuk Bayramın üçüncü günü’nde Soğanlıkta bulunan taziye çadırında bayramlaşma programı düzenledi.

Şükrü Kontuk 'Güneydoğu'nun Medarı iftiharı'

Yoğun bir katılımın iştirak ettiği taziye çadırına katılanlar arasında Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız, Kartal AK Parti meclis üyesi Turgut Çevik, basın mensupları, çok sayıda vatandaş ve sivil toplum örgütleri katıldı.


Hemşehrileri onunla gurur duyuyorlar



Günyad Başkanı ve Kartal Ak Parti Belediye Aday Adayı olan Şükrü Kontuk gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek konukseverliğini bir kez daha ortaya koydu. Güneydoğu'dan bir aday çıkmasına çok sevinen hemşehrileri aday adaylığını açıkladığı günden beri Kontuk'a tam destek veriyorlar.



Biz Günyad olarak bir yılımızı doldurduk



Selamlama konuşması yapan Kontuk ”Kıymetli misafirlerimiz hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor mübarek kurban bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. Hepinizin malumu bu gün kurban bayramının üçüncü günü, birinci gün kurban kesim günü olduğu için bu etkinliği düzenleyemedik ikinci günü de herkes şehir dışında bayramlaşmaya gitti biz de ancak üçüncü günü bunu gerçekleştirme fırsatı bulduk. Hepinize iştirakinizden dolayı teşekkür ediyorum. Aramızda kıymetli misafirlerimiz bulunmaktadır Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Temurhan Yıldız ve meclis üyelerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu taziye çadırı 14 arkadaşın bir araya gelip yarı fiyatının altında bizlere kazandırkları bir sosyal donatı alanı cenaze işlemlerinin yapıldığı  bir yer bu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum . Biz Günyad olarak bir yılımızı doldurduk Allaha şükür bu güne kadar alnımızın akıyla çıktık. Metropollerde yaşayan insanlar taziye evine gitmek için adres sorarak gidebiliyordu. Bu gün burada bulunan çadırı  herkes biliyor ve insanlarımız taziye çadırında görevlerini rahatlıkla yerine getirebiliyorlar. Buranın tanıtımında görev alan basın mensuplarına da çok teşekkür ediyor bu vesileyle akan kanların sadece kurban kanları olmasını diliyor kurban bayramını en kalbi duygularla kutluyorum. “dedi.



Bunlar bizim zenginliklerimizdir.



Şükrü Kontuk’tan sonra söz alan Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız herkesin bayramını kutladıktan sonra ”Ülkemiz farklı etnik yapıya sahip doğusuyla, batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle bir çok etnik yapının bir arada yaşamış olduğu bu topraklarda bizi birbirimize bağlayan en önemli unsur aynı inanç ve aynı kıbleye  sahip olmamızdır. Hiç kimse ailesini seçme şansına sahip değildir. Ben gürcü olabilir, kürd veya laz da olabilirim, ama önemli olan insan olabilmektir. Aynı duyguları kerdeşçe paylaşarak bu ülkenin refahı için çalışmalıyız. Bunlar bizim zenginliklerimizdir. Bu vesileyle hepinizin kurban bayramını tebrik ediyor rabbim kesmiş olduğunuz kurbanları kabul eylesin “ diedi.


Bayramlaşma programı misafirlere ikram edilen etli pilav sonrası son buldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 21:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
aykutgörür
aykutgörür - 11 yıl Önce

gazete: sayın kontuk, halkta bir kanı oluşmuş durumda. şöyle ki has partiyi ak partinin devamı olarak görülüyor. bu konudaki açıklamalarınız alabilir miyiz?
şükrü kontuk : ak parti hukukun üstünlüğünü değil, üstünlerin hukukunu kurdu... kusura bakmayın biz değil siz söylemiştiniz... hatırlatalım dedik...

SIRADAKİ HABER

banner17