Şok İddia! Gerçekse tam bir skandal!

Şok iddialar cevap bekliyor.

Şok İddia! Gerçekse tam bir skandal!
 Kartal Belediyesi; Bu yıl, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin düzenlediği (SODEM) 2016 Yerel Yönetim Ödülleri’nde  “Katılım ve Yönetişim” dalında ödüle layık görülmüş ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, ödülü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden almıştı.


Ödül alma nedeni!


Kartal Belediyesi’ne Sodem tarafından ödül verilme nedeni ise; Kartal Belediyesi, TAK Kartal projesi ile Katılım ve Yönetişim ödülüne layık görülmüştü.


Buraya kadar her şey normal!


Şok iddia!

 

Kartal Belediyesi’nin ödül almasına neden olan TAK Kartal projesinde çalışan Tuğrulhan E. Ve Deniz T. B.’ un Kartal’da büyük inşaat projeleri alan D.Y. firmasının bordrolu elemanları olduğu ve Kartal Belediyesi’nde çalışmadıkları iddia edildi.

 

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz’e soruyoruz;

 

- Tak Kartal'dan dolayı Sodem’den ödül aldığınız yukarıda isimlerini yazdığımız elemanlar belediyenin çalışan elemanları mıdır?

 

-Yoksa Kartal da büyük inşaat projeleri alan D.Y.  firmasının bordrolu elemanları mıdır?

 

-Eğer sizin elemanlarınız ise ödülünüzden dolayı tebrik ediyoruz. D.Y.  firmasının bordrolu elemanları ise bu ödülü almanız etik ve ahlaki midir?

 

Sayın Öz bu iddiaları belgeleriyle cevapladığı takdirde (Belediye de çalıştıklarını ispat eden maaş bordrolarını gazetemize sunduğu taktirde) Siz okurlarımıza gazetemizden duyuracağız.

 

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TAK KARTAL iddiaları doğru ise nasıl bir tutum sergileyeceği ise ayrıca merak konusu oldu.

 

Konu hakkında ki gelişmeler için bizi takip etmeye devam ediniz…

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 09:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17