Sinan İngenç 'Kartal kazanacaksa, ben kaybedeyim!'

Ak Parti Kartal belediye meclis üyesi aday adayı müracaatı yapıp listede olmayan Sinan İngenç gazetemize vefa dolu açıklamalarda bulundu.

Sinan İngenç 'Kartal kazanacaksa, ben kaybedeyim!'
banner46
Aytekin Yaşar - Sinan bey, belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayları açıklandı, düşünceleriniz nelerdir?


Sinan İngenç -
Ben Allah'a 'Ülkem, Milletim, Kartal ve benim için hangisi hayırlı ise o olsun' diye dua ettim. Belki bizler için bu şekilde olması daha hayırlıdır. Bir beklenti içinde de olmadım. Benim için sürpriz olmadı. Kartal kazanacaksa, ben kaybedeyim. Daha öncede söylemiştim, siyaset benim yaşam biçimim değil olmazsa olmazımda değildir. Belediye başkan adayımıza ve belediye meclis üyesi adaylarımıza başarılar dileriz. Kartalımıza hayırlı olsun. Bundan sonra, partim bana hangi görevi verirse o şekilde çalışacağım. Siyaset uzun bir maratondur. Belki günübirlik kaybetmiş olursunuz ama uzun vadede başka şeyler kazandırır. Kimsenin tekelinde olmadığı gibi benimde tekelimde değil. Herkesi memnun etmek de zordur. Asla bir kırgınlığım ve küskünlüğüm yok, bir üzüntüm de yoktur. 30 mart akşamına kadar partim için elimden ne geliyorsa yapacağım. Önemli olan Kartalın kazanması  ve insanlar üzerinde hoş bir seda bırakmak

 

Aytekin Yaşar - Sinan bey neden olmadı?

 

Sinan İngenç - Belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adaylarının hepsi çok değerli ve kıymetli insanlar. Ancak bir tane belediye başkan adayı ve kontenjanla birlikte 37 belediye meclis üyesi adayı belirlenecek, diğerleri dışarıda kalacak. Bu gözle bakmakta fayda var. Ya kendimizi iyi anlatamadık yada Ak Partinin kuruluşundan beri mücadele eden insanlar vardı. Belki onların hakkıydı, öylede oldu. Belki de benim için  zamanlama açısından doğru bir zaman değildi. Ne söylesek boş. Ben başta belediye başkan adayımıza, İlçe başkanımıza, bizleri kucaklayan Kartal teşkilatına sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye başkan adayımızın dediği gibi, her birimiz birer belediye başkan adayı birer belediye meclis üyesi adayı gibi çalışmaya devam edeceğiz. Siyasetten insanlara ve sorumlu olduğun bölgeye  hizmet haricinde bir beklentim yok. Bu dönem olmadı, inşallah başka bir dönem olur. Siyaset haricinde de insanlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 

Aytekin Yaşar - Sinan bey seçimlerden sonra siyasete ara verecek misiniz? Yoksa devam mı?  

 

Sinan İngenç - Aytekin bey şimdiden bir şey söylemek doğru değil. Varsayımlara dayanarak hareket edemeyiz. Zaman neyi gösterir, şartlar ne olur bilemem. Partim beni nerede görmek ister bilemem. Bir görev verir mi? Onu da bilemem. Böyle bir iddiamda yok, belki hiç olmaz. Belki ben düşünmem, şimdiden yorum yapmak doğru değil. Siyaset dışında benim yoğun bir iş hayatım var. İstanbul ve İstanbul dışında yatırımlarım var. Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin." diyerek sözlerini sonlandırdı.  

 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 23:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kartal kazanır
Kartal kazanır - 10 yıl Önce

sende kazanırsın

SIRADAKİ HABER

banner17