Sinan İngenç 'bizim bu ülkeye hizmet sevdamız var!'

Genç, çalışkan ve başarılı iş adamı Sinan İngenç'i yerinde ziyaret edip, hoş bir sohbet gerçekleştirdik.

 Sinan İngenç 'bizim bu ülkeye hizmet sevdamız var!'
Aytekin Yaşar - Sinan bey, bize vakit ayırarak ağırladığınız için teşekkür ederim.


Sinan İngenç
- Öncelikle ziyaretime geldiğiniz için çok teşekkür ederim. 30 Mart 2014 yerel seçimleri ülkemize milletimize ve Kartalımıza hayırlı olsun. Kartal belediye başkanını da tekrardan belediye başkanı seçildiği için tebrik ederim. Biz ülkemizi İstanbul'u ve Kartal'ı seviyoruz. Bizim siyaset anlayışımız dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan herkese eşit şekilde hizmet etmektir. Her kesimden takdir görmektir. Bu şekilde de devam edecektir. Zaten siz donanımlı olursanız er yada geç sizi fark ederler.  Daha öncede söylemiştim, benim yoğun bir iş hayatım var. Ben şu an ne kadar daha ihracat yaparım, ne kadar daha insan çalıştırırım, ülkeme ne kadar daha katma değer sağlarım, onun için uğraş veriyorum.



A. Y.- Sinan bey, meclis üyesi aday adayıydınız. Siyaset yapmayı düşünüyor musunuz?



S.İ. - Siyaset yapmayı düşünmüyorum ama şartlar oluşur bize ihtiyaç duyulursa ülkenin ve milletin yararına olacak bir durum söz konusu olursa, fikrim değişebilir. Çok genç yaştan beri çalışma hayatının içindeyim. Siyasetin her kademesinde görev almış bir insanım. Sivil toplum örgütlerinde görev almış biriyim. Spor kulübü yöneticiliği yaptım. Bunları neden söylüyorum, hep halkla iç içe olduk bulunduğunuz il yada ilçe ile ilgili sorunlar yada güzel şeylerin hep içinde olduk. Bazı şeyleri görmek için yaşamak lazım. bir ayağımız yurt dışında olduğu için, işimiz gereği başta Avrupa olmak üzere bir sürü ülkeyi gezdik. Bu ülkenin ne kadar itibarının arttığını yurt dışına çıkınca anlarsın. Ben başbakanımıza ve cumhurbaşkanımıza ülkenin kalkınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kim olursan ol, ne olursan ol birbirimizi sevelim.


Bizi tanıyanlar iyi bilir bizim herkese kapımız açık, Aytekin bey, sizde geldiniz gördünüz mevki makamla işimiz yok aynası iştir kişinin lafa bakılmaz bizim bu ülkeye hizmet sevdamız var. Ailecek ön planda olmayı sevmediğimizden dolayı belki Kartal protokolü bizi tanımaz ama gerek Kartal gerek Pendik, gerek Tuzla da esnaflık yapan ticaretle uğraşan, yanımızda çalışan bir sürü dostlarımız arkadaşlarımız var. sadece yanımda çalışanlardan 60 kişi Kartal sınırları içinde ikamet etmektedir. Kartalda  yerel seçimlerle ilgili gazete üzerinden yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Sahada olan arkadaşlar daha iyi analiz yapacaklardır ama fikrimizi soran olursa gerekli açıklama yaparız." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 10:12

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17