Şenol YONDEMİR, MHP Kartal İlçe Binasında Basına ve Sevenlerine Adaylığını Açıkladı

Şenol YONDEMİR, MHP Kartal İlçe Binasında Basına ve Sevenlerine Adaylığını Açıkladı
banner46

Mhp Kartal Eski İlçe Başkanı Şenol YONDEMİR, hınca hınç dolu MHP Kartal İlçe Binasında Neden aday olduğunu açıkladı.

Şenol Yondemir'i bu anlamla gününde dostları yalnız bırakmadılar. Pendik ilçe Başkanı Erdinç Kılıç, Adalar ilçe Başkanı Yahya  Bayrak, Sancaktepe ilçe Başkanı Orhan Genç, Elazığlılar Dernek Başkanı Mehmet Güngör, Mhp İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Umur Arıkan ve teşkilat mensupları hazır bulundular.

 YONDEMİR YAPTIĞI KONUŞMADA "Değerli basın mensupları çok kıymetli dava arkadaşlarım; düzenlemiş olduğumuz basın toplantısının amacı çocukluğumdan beri gönül verdiğim, ülke ve dünya görüşü, ideolojisi ile yoğrulduğum, her kademesinde çalıştığım Milliyetçi Hareket Partisi'nden 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerin aracılığıyla paylaşmaktır.

        Aslen Gümüşhaneli bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında Sakarya/Akyazı’da dünyaya geldim. İlkokula  Akyazı’da başladım. 1973 yılında halen oturmakta olduğum Kartal Orhantepe Mahallesine taşındık. İlkokulu Kartal Ergenekon İlkokulu’nda ,ortaokul ve liseyi  Kartal Orhangazi Lisesi’nde 1980 yılında tamamladım. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü kazanarak  1985 yılında üniversiteden mezun oldum.

          Yondemir soyadını mesleğinden alan bir ailenin çocuğu olarak her ne kadar Matematik mezunu olsam da tahsilim ile ilgili çalışmayıp aile mesleği olan Demir-Metal sektöründe üretici olarak başladığım iş hayatını halen mobilya, kanepe oturma grupları mekanizmaları ve çeşitli metal imalat işleri yaparak sürdürüyorum. Evliyim ve Celal Baturhan isimli bir oğlum var.

           Milletvekili olarak hem gücümüzü hem de sorumluluğumuzu artırmak ve bunu da ülkeye hizmet olarak kullanmak için; küçük yaşlardan beri yaşadığım bölge ve ülkemin sorunlarını yakından görüp bilen, artık tecrübe olarak da kendini hazır hisseden bir birey olarak halkımızın ve tabanın sesi olmak için aday adayı oldum. Partili olsun, olmasın toplumun tüm kesimleriyle barışık ve iyi ilişkiler içinde olan bir yapıya sahibim.

            Türk Milletine hizmet etmeyi kendime hayat felsefesi edinmiş bir insan olarak; hiç bir ayrım yapmaksızın toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını, dertlerini kendi derdim ve sorunum olarak görüp hizmet etmeye talibim. Ülkemiz insanı kendine yakın, onlarla kolay iletişim kuran; yüreğini ve elini dostça uzatan temsilciler istiyor. Ben de; ben olmayı bir yana bırakıp biz olmayı düstur edinmiş bir insan olarak ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğime inanıyorum.

             Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için milli duruş sergileyen tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Duruşundan taviz vermeyen, tüm gücünü yalnız ve yalnızca milletinden alan, yabancılardan medet ummayan tek adres Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Dr. Devlet Bahçeli'dir. Milliyetçi Hareket Partisi, kendisini ülkesine ve milletine adamışların partisidir. Sömürü değil, hakça paylaşım için, adalet için, eşitlik için, yeniden büyük güçlü Türkiye için Milliyetçi Hareket Partisi diyoruz. İnsanımızı içine düştüğü karmaşık, güveni kalmayan ortamdan hızla uzaklaştırarak, ülkemizin sürdürülebilir kalkınması ve büyümesini sağlayacak olan tek güç Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıdır.

              12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Ülkemize, Milletimize, birlik ve beraberliğimize,barış ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder saygılar sunarım.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şenol YONDEMİR'e Plaket Taktim etti.

ÖZGEÇMİŞİNİ AÇIKLAYAN YONDEMİR :               

                  5 Temmuz 1963 Sakarya Akyazı doğumluyum. Aslen Gümüşhane’liyim. İlkokula Akyazı Konuralp İlkokulunda başladım. 1973 yılında İstanbul Kartal Orhantepe mahallesine taşındık. İlkokulu Kartal Ergenekon ilkokulunda, ortaokulu ve liseyi 1980 yılında Kartal Orhangazi Lisesinde tamamladım. O yıl girdiğim üniversite sınavında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünü kazandım. Pedagojik Formasyon eğitimi de alarak 1985 yılında üniversiteden mezun oldum. 1986 yılında 189. dönem yedek subay olarak askere giderek 31 Temmuz 1987 tarihinde askerlik hizmetimi tamamladım.

                  Askerlik hizmetimi yerine getirdikten sonra Yondemir soyadını mesleğinden alan bir ailenin çocuğu olarak her ne kadar Matematik mezunu olsam da tahsilim ile ilgili çalışmayıp aile mesleği olan demir metal sektöründe üretici olarak iş hayatına başladım. Halen Pendik sanayi sitesi ve Pendik Şeyhlide bulunan iki üretim tesisimle mobilya, kanepe oturma grubu mekanizmaları ve çeşitli metal imalat işleri yapmaktayım. Evliyim ve Celal Baturhan isimli bir oğlum var.

                   Milliyetçi Hareket Partisi ile tanışmam Akyazı’da daha ilkokul çağlarında oldu. Ağabeyim Şahin Yondemir 1968’de Akyazı Ülkü Ocaklarının kurucuları arasındaydı. 1973 yılında İstanbul’a taşındıktan sonra da daima MHP ve Ülkücü  camianın içinde bulundum. 1973-1980 yılları arasında Pendik Ülkü Ocakları ve Cevizli Ülkücü İşçiler derneğinde çeşitli görevlerde bulundum. 1994-2007 yılları arasında MHP Kartal İlçe teşkilatında Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı yaptım. 1994’de İstanbul İl Genel Meclis üyesi adayı, 1999’da Kartal Belediye Meclis üyesi adayı oldum. 26 Mayıs 2007-15 Ocak 2010 tarihleri arasında da MHP Kartal İlçe Başkanlığı görevini yaptım. Ayrıca birçok dernek ve vakıflarda çalışmalarda bulundum.

                   Küçük yaşlardan beri yaşadığım bölge sorunlarını yakından görüp bilen, partili olsun olmasın toplumun tüm kesimleriyle barışık ve iyi ilişkiler içinde olan biriyim. Özellikle İlçe başkanlığı yaptığım dönemde tüm sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kamu kuruluşları ile iyi ilişkiler içerisine girdim bununla beraber İlçemiz Teşkilatı olarak yaptığımız faaliyetlerin mahalli basın ve internet medyasında manşet ve haber olmasını sağlayarak partimizin sesini her kesimde duyurdum.

                    Önce Ülkeme ve Milletime sonra Partimize daha faydalı olmak için, Genel Başkanımızın çıktığı Ülkeye hizmet yolunda dün olduğu gibi bugünde yol arkadaşı olarak, ülkeme daha iyi hizmet etmek istiyorum. Saygılarımla.

                  Şenol YONDEMİR   

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2011, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17