Şenol YONDEMİR İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

Şenol YONDEMİR İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı
banner46

 İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu gazetemize açıklayan Şenol YONDEMİR, adaylık için genel merkezde form doldurarak müracaat ettini söyledi.

YONDEMİR KİŞİLİĞİYLE MHP'YE ÇOK OY KAZANDIRIR

Mhp Kartal Eski İlçe Başkanlarından olan Şenol YONDEMİR, başkanlığı boyunca kişiliği ve beyefendiliği ile Vatandaşların Milliyetçi Hareket Partisine sempati duymasına katkı sağladı.

Şenol YONDEMİR Kimdir?

1963 yılı Sakarya/Akyazı’da dünyaya geldi. Akyazı'da başladığı İlkokulu, Kartal Ergenekon İlkokulu’nda tamamladı. 1980 yılında Maltepe Orhangazi Lisesi’nden mezun olduktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümüne girdi. 1985’de üniversiteyi bitirip, iş hayatına atılan YONDEMİR'in hayatı askerlik, evlilik ve siyaset ile devam etti. Üniversiteyi bitirince babasının yanında çalışmaya başladı. Nisan 1986'da yedek subay olarak askere gitti. 31 Temmuz 1987'de askerliğini tamamladı. Soyadı gibi demir-metal sektöründe üretici olarak başladığı iş hayatına halen mobilya, kanepe oturma grupları mekanizmaları ve çeşitli metal imalat işleri yaparak sürdürüyor. Emine Hanım ile evli ve Celal Baturhan isimli bir oğlu olan Kartal Milliyetçi Hareket Partisi eski İlçe Başkanı MHP İstanbul Milletvekili aday adayı

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2011, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17