Şehri REZALET Kartal!

Kartal'ın en merkezinde ki çöp ve hafriyat yığını ve Kartal Belediyesi'nin ihmalkarlığı görenleri hayretlere düşürüyor.

Şehri REZALET Kartal!
Kartal Belediye başkanı Altınok Öz, Dubai'den ödül alıp,(neyin ödülü ise) Nevşehir'de ya da kardeş belediyeler de geze dursun, Kartal'ın hali içler acısı.


Bir kaç ay önce gazetemize gelen ihbarlar doğrultusunda Eski Kartal Belediyesi binasına gittik. (Ahmet Şimşek Koleji'nin olduğu bina) Gördüklerimiz karşısında hayretler içerisinde kaldık. Belediye bir kaç güne alır diyerekten haber yapmadık. üzerinden aylar geçtiği halde Kartal Belediyesi bu çöp ve hafriyat artıklarını kaldırmayınca vatandaşlardan gelen telefonlarımız susmadı. Tekrar gittiğimizde aynı manzara ile karşılaştık. Geçen yıl binlerce insanın girip çıktığı ve kapısının önü çiçeklerle dolu bina, şimdi ise çöplük ve hafriyat yığınlarıyla bekliyor.


Ahmet Şimşek'te de ne sabır varmış?


Kartal'ın köklü kuruluşlarından olan Ahmet Şimşek Koleji, kapısının önündeki çöp ve artıklardan oluşan yığınları belediyenin kaldırmamasına neden ses çıkarmadı? Ahmet Şimşek Koleji'nin yerinde başka bir kuruluş olsaydı, bırakın mahalli basını ulusal basını bile ayağa kaldırırdı. Binlerce öğrenci yetiştiren özel kolejin kapısı çöp dolu olması Ahmet Şimşek'in sessizliği ve Kartal Belediyesi'nin vurdum duymazlığı mahalle sakinlerini şaşırtıyor. Hukukçu olan Ahmet Şimşek'in Belediyede ki yetkililer hakkında görevlerini kötüye kullanmak ve görevlerini yapmamak konusunda dava açıp açmadığı ise ayrı bir merak konusu. 



Haberimizin takipçisi olacağız ve gelişmeleri siz okurlarımıza duyuracağız.



Bizi izlemeye devam ediniz...
 
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 10:13

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17