Sarıgül ' Bir belediye başkanı çok güçlüyüm diyorsa, bağımsız aday olsun!'

CHP Kartal İlçe Başkanlığını geçen gece ziyaret eden Sarıgül'ün konuşmaları büyük yankı uyandırdı.

Sarıgül ' Bir belediye başkanı çok güçlüyüm diyorsa, bağımsız aday olsun!'
CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök’ten övgü ile söz eden Sarıgül, “ Çok tecrübeli bir ilçe başkanımız var. Kamer Gök bizim için değerdir. Emek verendir.  Emeğe saygı gösterelim” dedi.


Konuşmasında Altınok Öz’e göndermelerde bulunan Sarıgül, “Sevgili arkadaşlar niye bugün ilçeye geldim. Bana bir davet geldi. Yarın belediyemizin bir açılışı var.  Ama, Sarıgül CHP kültürünü ve geleneklerini biliyor. Bana o daveti belediye değil, ilçe başkanı yaparsa gelirim. Yarın Büyükşehir belediye başkanı olursam İl başkanıma danışmadan adım atmam. Bir belediye başkanı çok güçlüyüm diyorsa, bağımsız aday olsun. İşi bilmeyen bir aday, siyaseti bilmeyen bir aday yarın oraya gelir. Ama, siyaseti bilen partiye gelir. Parti varsa biz varız, parti yoksa biz yokuz.


O nedenle arkadaşlar en büyük güç Cumhuriyet Halk Partimizin gücüdür. Buradan gelen birisi emek harcıyorsa, yarın iktidara geldiğinde sizi tanır. Dışardan gelen birisi ise havaya girer bana ne arkadaşım der, benim ne alakam var der, Ben koskocaman adamım der. E, koskocaman adam isen git kendin kazan.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 01:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17