EN UCUZ UÇAK BİLETİ

EN UCUZ UÇAK BİLETİ “Biletbayisi.com”

EN UCUZ UÇAK BİLETİ


Yapmış olduğunuz bir seyahatte ilk aklınıza gelecek olan şey ulaşımı nasıl sağlayacağınızdır. Nerede konaklayacağınız  ve nasıl istediğiniz yere ulaşabileceğinizdir. Durum böyle olunca yapılacak işlerden ilki bir yere gitmeden önce araç kiralama, otel bulma, uçak bileti satın alabilme, otobüs bileti alma gibi işlemleri bir çırpıda halledebilmektir. Yurtiçi ve yurtdışı bilet alım işlerinden tutun da bütün işlerinizi şekillendirme, planlama ve organize işlerine kadar her türlü işlerinizi tek tıkla yürütebilirsiniz.

Biletbayisi.com adresinden giriş yapacağınız arama motorundan sizler hemen biletinizi satın alabilirsiniz. İzleyeceğiniz basamaklar genel itibari ile takip edilerek sizde ihtiyaç duyduğunuz uçuş aramalarını gerçekleştirebilir ve hava yolu şirketlerinin aynı zamanda aynı saatlerdeki biletlerinin tümünü aynı anda karşılaştırarak hem en rahat olanını hem de en ucuz uçak biletini satın alabilirisiniz.

Bilet satın alırken tek yön mü yoksa gidiş dönüş biletini aynı firmadan almanız ya da farklı firmalar seçmeniz gibi durumlara da olanak sağlayan sitede istediğiniz firmadan istediğiniz bilet ile uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bilet satın alımı durumlarında dikkat etmeniz gereken durumlardan biri de  arama motorunun üzerinde yer alan formun içeriğinde bulunan yolcu bilgileri kısmını hiç eksiksiz o bir şekilde doldurmalıdır. Bütün uygun uçak biletlerinin tüm detaylarının kendi cep telefonunuza ileti iele  gelmesi ihtiyacının karşılanması için telefon numaranızı kesinlikle doğru bir şekilde yazmalısınız. Sonrasında biletinizi satın almadan önce satın aldığınız uçak biletinin koruma paketleriyle  ilgili verilen açıklamaları sonuna kadar okuyarak en cazip gelen teklifi  onaylayarak uçak bileti paketini satın alabilirsiniz. Uçak biletinizi satın alırken işleminizin tamamlanması sonucunda ödeme yapacağınız  kredi kartı bilgilerinizi doğru bir şekilde formda belirtilen kısımlarda doldurduktan sonra ödeme şekline karar verip "satın al" butonuna basabilirsiniz. 3-D güvenlik duvarı ile korunan sitede ödeme sayfasında yağacağınız ödeme işleminiz çok daha güvenli ve hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

Gideceğiniz yere karar vermeniz yeterli. Artık en gözde ve özel uçuşları biletbayisi.com adresinin farkı ile yaşayacaksınız. Anlaşmalı olan birçok uluslararası ve yurt içi hava yolu şirketlerinden bazıları şunlardır: Türk Hava Yolları, Anadolujet, Pegasus, Japonya Hava Yolları (JAL Japan), Sunexpress, Atlasjet, ABD (Southwest Airlines),  Atlasglobal, Onur Air, Borajet, Amerika Hava Yolları (Delta), (American Airlines), Fransa Hava Yolları (Air France)…

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 10:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17