Patlamaya hazır bir bomba mahallemizde istemiyoruz.

Atalar'da akaryakıt istasyonuna mahalle halkı tepki gösterip imza topladılar.

Patlamaya hazır bir bomba mahallemizde istemiyoruz.
Kartal Atalar Mahallesi Çayırlar Mevkii Çetin Emeç Bulvarı üzerinde alışveriş merkezlerinin bulunduğu alanda akaryakıt istasyonunun açılmaya çalışılması mahalle halkını ayaklandırdı. 


Mahalle halkı toplanarak dilekçe yazıp belediyeye başvurdular. Dilekçelerinde; "akaryakıt istasyonu daha önce mahkeme kararı ile kapanmış ve yıkım kararı alınmıştı. Fakat geçen süre içerisinde yıkılmadığı gibi, şimdi edindiğimiz bilgiye göre içine lpg de konularak yeniden tekrar açılmaya çalışılıyor. Belediyenizde ki planları incelediğinizde içinde ki mevcut ve yöre halkının kullandığı alışveriş ettiği tesisler ve binalar sanki planda ve yerinde yokmuş varsayılarak imar uygulaması yapılmakta ve elemanlarınız tarafından imar mevzuatına aykırı hareket edilmektedir.



Mahallemizde tehlike yaratan ve imara aykırı olarak yapılmaya çalışılan bu akaryakıt istasyonun açılmasına karşı olduğumuzdan açılmasına izin verilmemesini verildiği takdirde kanuni ve hukuki yollara baş vuracağımızı bildiririz." denildi

HALKA RAĞMEN İZİN VERECEK Mİ?

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz "Halkın onaylamadığı hiç bir projeye onay vermeyeceğim" diyerek nutuklar atmakta yıllardan beri. Halkın onaylamadığı ve tehlike arz ettiğini düşündüğü akaryakıt istastonuna izin verip vermeyeceği merakla beklenmekte.

Gazetemize gelen iddialara göre; belediye başkanının sorumlu şefe imza atma emri verdiği ve şefin de imza atmam dediği yönünde.

Gelişmeleri siz değerli okurlarımıza bildireceğiz.

Bizi izlemeye devam ediniz...



Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 15:39

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail
ismail - 9 yıl Önce

kartal belediyesi bitti chp de kartalda bitti altınok sayesinde

SIRADAKİ HABER

banner17