Orhan İspekter'den Vicdanlara örnek olacak dik duruş!

Orhan İspekter'den Vicdanlara örnek olacak dik duruş!
banner46

Kartal Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk oturumu Taner Özdemir başkanlığında toplandı.

Söz alan CHP kartal Belediye Meclis Üyesi Orhan İSPEKTER “Sayın başkan, sevgili meclis üyesi arkadaşlarım, değerli konuklar; Gündeme geçmeden önce toplum tarafından tartışılan bir konuyu ve tartışma sonucunda belediyeyi, meclisi ve ilgili arkadaşları toplumda tartışmaya iten , basında önceden yayınlanan bir unsurla ilgili sunup yayıp önerge vermek istiyorum.

Hepinizin bildiği gibi geçen ay imar komisyonundan gelen ve meclis tarafından oy çokluğuyla kabul edilen 6 nolu imar dosyası Katrak kamuoyunu ciddi anlamda rahatsız etmiştir. Sizleride rahatsız ettiğini düşünerekten söz almış bulunmaktayım. İmar komisyonu açıklama yaptı ama bu Kartal kamuoyunu rahatlatmadı diye düşünüyorum. Bu benim kendi görüşümdür. Orada yazan ada pafta numarasıyla esas 6 nolu dosyanın ada pafta numarası birbiriyle uyuşmuyor. Bunu arkadaşlar tespit ettiler. Arkadaşlarla kamuoyuyla paylaştılar.

Doğal olarak bu konuda rahatsızlığımı ve yeniden meclis gündemine gelerek, tekrar ilgili müdürlüğe çekilerek bu dosyanın yeniden çalışılmasını meclise öneriyorum. Meclisin burada kaygısız kalmayacağını düşünüyorum, teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

CHP’li Bazı meclis üyelerinin Orhan İspekter kadar duyarlı ve rahatsız olmadığı mecliste gözlemlendi. Meclis başkanın oylama geçiyorum demesine bile müdahale etmeleri meclisi yöneten Taner Özdemir’i kızdırırken, İspekter’in duyarlılığı ise kamuoyundan tam not aldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2012, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17