Op. Dr. Birsen Tursun Demirel 'Doktordan Belediye Başkanı olur!'

Op. Dr. Birsen Tursun Demirel 29 Eylül 2013 Pazar sabahı Kartal Pelit pastahanesinde Basınla Tanışmak ve aday adaylığını açıklamak üzere bir araya geldi.

Birsen Tursun Demirel CHP’den Kartal Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.


Demirel "Sizlerle tanışmak ve adaylığımı açıklamak adına düzenlediğim bu kahvaltılı toplantıya hoş geldiniz" diyerek sözlerine başladı.


Hatırı sayılır bir oy potansiyelim var!


Kısaca kendini tanıtan Demirel "Malatya doğumluyum, evliyim ve bir kız çocuğu annesiyim.Eşimde meslektaşım ve Gata’da doktorluk yapıyor. Kadın doğum uzmanıyım işim gereği Kartal Halkı’nın çoğu doktor olarak beni tanıyor. Kendimce bu anlamda hatırı sayılır bir oy potansiyelim olduğuna inanıyorum. Öteden beri siyasete ilgim vardı. Doktor olmasaydım ya gazeteci olurdum yada Siyasetçi" dedi.


Kartal’a bir kadın eli değmeli!


Doktorlar İnsanlarla birebir ilişkiler içerisindedir. Belediye Başkanlığıda böyle olmalı Halkından kopuk bir Başkan ve yönetim kadrosu yerine Halkla içiçe yaşayan onlarla devamlı birebir ilişkiler içerisinde olan bir yönetim anlayışı taraftarıyım ve bu anlamda Belediye başkanlığı görevimi eğer aday olursam ve Kartal Halkı tarafından   bu görev bana layık görülürse bu anlayışla yapacağım. Ayrıca artık Kadınların aktif siyasette daha çok rol almalarını istiyorum Kartal’da bir ilki gerçekleştirip Kartal’ın ilk Kadın Belediye Başkanı olmak istiyorum. 81 vilayette toplam 2 kadın Belediye Başkanı var bu acı tablo beni çok üzüyor ve bu anlamda mücadele etmek gerektiğine karar verip Kartal’dan Belediye Başkanı olmak için yola çıktım. Bence artık Kartal’a bir kadın eli değmeli diye düşünüyorum.


Oy potansiyelimi sandığa yansıtacağım!


Baştada belirtiğim gibi yaptığım iş neticesi ile Kartal Halkıyla yakın ilişkiler içerisindeyim, özellikle kadın hastalarım beni iyi tanırlar. Doktorluk yaparken gösterdiğim perfommansı eğer nasip olurda Belediye Başkını olursam Kartal ve Kartal halkı için göstereceğim,gecemi gündüzüme katıp Halkım için çalışacağım.
Kartal’da tanınıyor olmamın bana oy olarak döneceğine inanıyorum ve buyüzden hatırı sayılı bir oy potansiyelim olduğuna inanıyorum. 15 Bin doğum yaptırdım bunuda oy olarak geri dönüşümünü düşünürsek 60 Bin oya tekabül ediyor. Eğer aday adayı olamasamda seçilen arkadaşım için ve Partim için yine adaymışım gibi çalışıp bu oy potansiyelimi sandığa yansıtacağıma söz veriyorum.


Doktordan Belediye Başkanı olur!


Gazetemiz sahibi Aytekin Yaşar'ın sorusunu cevaplayan Birsen Tursun Demirel "Evet, doktorlardan Belediye Başkanı olur, hem neden olmasın. Önemli olan Kartal’ı yöneteceğin ekibini iyi seçip ona göre bir yönetim kadrosu oluşturmak. Herkes herşeyi bilecek diye birşey yok burada önemli olan ekibine hakim olup iyi bir yöneticilik yapabilmek ve bende bu anlamda iyi bir yönetici olacağıma inanıyorum. Son olarak şunları söyliyeyim ben yada bir başkası kim aday olursa olsun Kartal ve Kartal halkı için Hayırlısı olsun ben tekrar söylüyorum aday olamasamda aday olmuş gibi partime hizmet edip bana göre var olan oy potansiyelimle aday olan arkadaşımın yanında olacağım" diyerek konuşmasını bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17