Ömer Fethi Gürer'e CHP tabanından tepki 'İthal Kartallılar sizi!'

CHP'li Kartal Belediyesi'ne Nevşehir'den, Kadıöy'den, Maltepe'den ve diğer semtlerden gelerek görev alıp jet hızıyla yükselenlere CHP tabanından tepkiler yağıyor.

Ömer Fethi Gürer'e CHP tabanından tepki 'İthal Kartallılar sizi!'
Ömer Fethi Gürer'in kısa zaman diliminde Kartal Belediyesi'nde basın sorumlusu, özel kalem müdürü ve başkan yardımcılığına kadar yükselmesi CHP tabanında tepki topladı.

Facebook'ta Fethi Satıcı'nın ;

YAKACIK SAHİPSİZ DEĞİL...



BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN ÖMER FETHİ GÜRER,YAKACIK HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ..."

resim ve yorumuna CHP'lilerden tepki yorumları geldi. 


İşte o yorumlar ve Ömer Fethi Gürer'in yorumu;


Yasar Eren Ben yakacık Ayazma doğumluyum ama yakacıgımın eski halini istiyorum ve çok üzülüyorum duyan olur iyişallah.



Sevgi Önen hangi sorundan bahsediyorsunuz yakacık öldü kimse diriltemez .



Taner Özdemir Ömer feti kadıköyden transfer oldu hızlı bir yükselişle makam aldı!!!! Sorunları dinliyor ama kartalın 35 yıllık evladının sınav kazanmış bir kartallı tarafından mülakkatta kimi tanıyorsun partide dendiğinde Taner özdemir cevabı alınca eleyen şer...............! Ama merak etmeyin hepinizden bunun hesabını soracağım! Ya..... ital kartallılar sizi!



Gürer Ömer Fethi Taner özdemir, gerçekleri yazacak kadar dürüst davran adın anıldığı için elenmediğini biliyorsun daha üç ay önce getirdiğin kişiyi işe aldık. sınava katılanlara adil olarak sorulan sorulara verdikleri yanıt üzerinden değerlendirme yapıldı o kurul üyelerine sorabilirsin hakaretini aynen iade ediyorum.



Taner Özdemir O alınan kişi dediyin insan 20 yıllık parti üyesi vede delegeliği yapan insan! Tabi kadıköy deyil burası kartal tanımaman doğal! O iş alımlarındada tesadüfen o odaya girdiğimi sen çok iyi biliyorsun! Kartaldan vede kartallılardan sakladığınız meclis üyelerinden sakladığınız alımlarlardan bahsediyorsunuz! Cenaze yakınlarını şehirler arası taşıyan şöför alımı tecrübeli insanlardan oluşur bende size uluslar arası tır ve otobüs kullanan bir partiliyi getirmişim! Yani aslında belediyeye kıyak yaptık ardahan dönüşü kazaları unutmadık halen! Dürüstlüğü biz babamızdan öğrendik sizlerden öğrenmeyiz davranmasını! Sakın benim karşıma çıkma kartallı size tanıtacağım merak etmeyin! Kartalda yediğiniz her lokmada aldığınız her maaşta bizlerin emeği var! Ve o emek size haram zıkkım olsun! Kendi payıma söylüyorum! Hani sözde inançlısınız ya! Ön seçimle seçildim ben koçum hepinize rağmen! Belediyenin bütün imkanlarını seferber etmenize kalleşlik yapıp arkadan vurmanıza rağmen seçildim! Şimdi komisyon kurmuşmuşlar! Kim o komisyon! Danışılmayan danışmanlar! Açlıktan yokolmak üzereyken belediyeye alınan vede kurtarılan bu zavallılar şimdi parti emekçilerine tepeden bakan yalakalar! Ne çabuk unuttunuz o günleri! Sende haklısın ama! Özel kalem üzerinden memuriyete taşınmak üzere kartaldan adam kalmayıp fizandan kadıköyden adamlar gelirse işte böyle bir yerleri kalkar! Ama kalkanı indirmesinide biliriz merak etme! Sen kaç tane tanıdığını işe aldın onlardan bahset!


Kartallımı bunlar yoksa sonradan gelenlermi! Babanızın çiftliği nasılsa yiyin bakalım! Hıskırana kadar tıskırana kadar yiyin! Şu yoruma bak ya! Geçen dönemde meclis başkanı olarak bir partiliyi getirmişim onu konuşuyor! Getirdiğin kişiyi aldık yaaa!!! Lütuf yapmışsın! Beş yıllık o süreçte bir tane şöför almışsınız ve düşülen duruma bak işe sizin alınsın demeniz bile kartalın ne hale geldiğinin bir göstergesidir! O odaya girdiğimde ne ilçeden nede meclisten kimse yoktu yani siyasi kimse katılmamıştı! Özel kalem müdürü olarak sen vede insan kaynakları müdürü! İki kişimi yapar bu alımı? Zaten insan kaynakları müdürü senin söylediklerini aldığı için kartalda bir kişinin insiyatifine bırakılmış bir işçi alımı!!! Partiyi bu duruma düşüren sizin gibilerin anlayışıdır! İnsanları yoldan çıkartmayın! Altında kalırsınız! Gerçi nasıl olsa devlete sırtını dayadın artık! Kartallılar düşünsün!! Yürüüüü kim tutar bu yükselişi!!!




 
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 10:23

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17