ÖĞRETMEN SELMA AKAY İLKÖĞRETİM OKULU’NDA YAZAR OKUYUCU BULUŞMASI

ÖĞRETMEN SELMA AKAY İLKÖĞRETİM OKULU’NDA YAZAR OKUYUCU BULUŞMASI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan “Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığın sürekliliğini sağlamak amacıyla yürütülen `Yazarlar Okullarda`projesi” kapsamında  Kartal Öğretmen Selma Akay İlköğretim Okulu’nda yapılan 'Okuma Saati Etkinliği'ne ünlü yazar Gülten DAYIOĞLU gelerek büyük katkı sağlamıştır.

16 Aralık 2011 Cuma günü saat 10.00'da okula varan Gülten DAYIOĞLU öncelikle öğretmenler odasında öğretmenlerle kısa bir sohbet etti.

Ardından konferans salonunda onu merakla bekleyen öğrencilerle buluştu. 15 yıl öğretmenlik de yapmış olan yazarımız önce kitap ve okumanın yararları hakkında öğrencilere kısa bir ders verdikten sonra öğrencilerin sorularını büyük bir içtenlikle cevapladı. İlk defa karşılarında bir yazar gören içlerinde 1.sınıfta okuyan miniklerin de olduğu Öğretmen Selma Akay İlköğretim Okulu’nun öğrencileri  Gülten DAYIOĞLU'nu büyük bir hayranlık ve içtenlikle dinlediler.

Söyleşinin ardından yoğun programı olmasına rağmen söyleşiye katılan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bahattin GÖK, yazarımıza okul adına hazırlanan plaketi ve çiçeği takdim etti. 

Ardından ilçede yapılan resim, şiir yarışmalarında dereceye giren, kitap okuma saatlerinde en çok kitap okuyan öğrenciler  ödüllerini, Gülten DAYIOĞLU'nun elinden aldılar.

Kah yaşadığı anılarını paylaşan, kah yazdığı son kitabı' MO'nun Gizemi-3 İKİZLER' hakkında bilgi veren Gülten DAYIOĞLU yaklaşık iki saat kadar süren söyleşinin ardından öğrencilerin aldıkları kitapları imzaladı, öğrenciler ve öğretmenlerle fotoğraflar çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2011, 07:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17