Nuh Mehmet Hamurcu'ya anlamlı veda...

Nuh Mehmet Hamurcu Kartal'da görev yaptığı sürece Kartallıların gönüllerine girdi.

Nuh Mehmet Hamurcu'ya anlamlı veda...
Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Kararnameye göre Kartal’da görev yapmakta olan Nuh Mehmet Hamurcu, Konya Meram Kaymakamlığına atandı. 



Bilgisiyle ve yılların verdiği tecrübeyle Kartal'ı başarılı bir şekilde yöneten Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu'nun atanması Kartal'da üzüntüyle karşılanırken Kartal'da ki bazı düzenbazların Hamurcu'nun gitmesine çok sevineceği tahmin edilmekte.



SENİ UNUTMAYACAĞIZ! 


Nuh Mehmet Hamurcuyu Uğurlamak üzere Kartal İlçe Sos. Yard. Müd. Huseyin Özkul, Kartal İlçe Tapu Müdürü Zeki Dağtarla, Kartal İlçe Spor  Müdürü İsmail Şenay, Kartal İlçe Nüfus Müdürü Ülker Saraç, Kartal İlçe yeni Müftüsü Mustafa Baytar ve yardımcısı Ali Vaiz, Kartal İlçe Kadastro Müdürü Mahmut Gultekin, Kartal İlçe Mal Müd. Adem Kinalı, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal İlçe Sglk.Yusuf Tekin, Kartalımızın güzide iş adamlarından Metin Gürsoy, Taylan Mesutgil, MHP Kartal Eski İlçe Başkanı Şenol Yondemir ve Yardımcısı Yücel Derse, İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar, Kartal Muhtarlarından Soner Eker, Erhan Gülmüş ve diğer mahalle muhtarları ve Kaymakamlıkta bulunan kurumların personelleri hazır bulundular. 





Kartal seni sevdi.


Öğlen yemeğinde Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu'ya İş adamı Metin Gürsoy, günün anlamına binaen bir plaket takdim etti. Konuşma yapan Metin Gürsoy, "Sayın Kaymakamımız; Biz sizleri sevdik, Kartal'da sizleri sevdi. Sizlerinde bizleri sevdiğinize inancımız tamdır. Çünkü siz yaradılanı yaratandan ötürü seven bir yüreğe sahipsiniz. Gönlümüz sizi en kısa zamanda bir vali olarak görmek istiyor. Çünkü siz buna layıksınız. Çünkü siz hem aile hemde devlet terbiyesi almış, nefsinizi terbiye etmiş, hayatınızı bu memlekete feda etmiş bir kahramansınız. yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı. 



Nuh Mehmet Hamurcunun Veda Mesajı;


"13.08.2010 tarihinde başlamış olduğum Kartal Kaymakamlığı görevimden,
İçişleri Bakanlığının 02.09.2014 tarih ve 2014/1032 sayılı müşterek kararnamesi ile Konya ili Meram İlçesi Kaymakamlığına atanmam nedeniyle 15.09.2014 tarihi ile görevimden ayrılıyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde sürekli hizmet anlayışı ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde birlikte görev yaptığımız kurumlarımızdaki tüm mesai arkadaşlarımıza,daima hak ve hukuk ilkelerini gözeterek hizmet etme bahtiyarlığına eriştiğimiz Kartal'lı vatandaşlarımıza bundan sonraki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim..."



Yemekte hoş bir sohbet gerçekleştirildikten sonra günün hatırasına Hamurcuyla hazır bulunanlar fotoğraflar çekildiler.



Nuh Mehmet Hamurcu'ya yeni görev yerinde İLÇEM GAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 10:51

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17