Nizamettin Altıntaş ve Turgut Çevik “Bu karar oluşmamıştır. İmzadan imtina etmedik!“

Nizamettin Altıntaş ve Turgut Çevik "Aykırı oylama olmuştur!" dediler.

Kartal Belediye Meclisi Aralık ayı ilk oturumu 03.12.2012 tarihinde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yönetiminde toplandı.

Geçen ay mecliste yaşanan tartışmalı arsa satışı oylaması nedeniyle söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi ve katip üyesi Nizamettin Altıntaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BU KARAR OLUŞMAMIŞTIR!
Altıntaş “Geçen ay meclis gündemine gelen arsa satışı hakkında söz almış bulunuyorum. Biz bu arsa satışının oluşmadığını ve tekrar oylanması gerektiğini, bunu imzalamamızın söz konusu olamayacağını belirttik. Meclis görüntü kayıtlarına baktık. Gördük ki aykırı tekliften dolayı meclisi terk edenler oldu. Kabul edenlerin ve etmeyenlerin sayısının tespit edilemediğini de gözlemledik.

Sayın başkan görevimizi yapmadığımızı, imzalamaktan imtina ettiğimizi, meclis çalışmalarını aksattığımızı belirtti. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Katip üyeliğim sırasınca hiçbir zaman geciktirme yapmamışımdır. İmzadan imtina etmem söz konusu değildir. Bu karar oluşmamıştır.” Dedi.

AYKIRI BİR OYLAMA OLMUŞTUR. 

Aynı konu hakkında söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi ve katip üyesi Turgut Çevik “ 07.11.2012 tarihli karar hakkında söz almış bulunuyorum. Meclis sonrası görüntü kayıtlarını izledik. Meclisin 13. Maddesine göre böyle bir oylama olmamıştır. Meclis kararlarını ilk imzalayanlardan birisiyimdir. Bu karara imza atmamamın sebebi tamamen aykırı bir oylama olmasıdır. Görüntülerde Ak Partili ve CHP’li meclis üyelerinin oy kullanmadıkları görünmektedir. Bununla ilgili itirazlarımızı dile getirmişizdir. Biz imzada kesinlikle imtina etmemişizdir. Bunu sizlerin takdirine bırakıyorum. Teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. 

BÜROKRATLAR SUÇ İŞLİYORLAR!
Bu konuya değinen Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Temel Yaz "Olmayan bir kararı, karar diye oluştururken bürokratlar suç işlediklerini bilmelidirler. Katip üyeler aranarak zabıtları imzalamaları istenmiştir. Olmayan bir karara karar diye işlem yapılamaz." diyerek tepkisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2012, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERKAN DURAK
SERKAN DURAK - 11 yıl Önce

başta gencligimiz yüz akı turgut cevik ve nizamettin kardeslerim olamk üzere tüm akpartili meclis üyelerini bu kararın cıkmaması icin dik duruşlarını takdir ve tebrik ederim insallah kartal kısa bir süre sonra böyle ustalara emanet olacak insallah

SIRADAKİ HABER

banner17