Mustafa Kul 'Bakan beni kesmez. Karşıma Başbakan’ı istiyorum.'

CHP’nin Kartal Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kul, bazı gazetecilerle görüşmesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Kul 'Bakan beni kesmez. Karşıma Başbakan’ı istiyorum.'
Mustafa Kul “İddia ile söylüyorum, Kartal’ın belediye başkanı ben olacağım. Kartal’da aç ve yoksul insan bırakmayacağım. 2014 bütçesi mecliste 295 milyon TL olarak belirlendi. Belediye’nin 220 milyon TL borcu var. Bu bütçeyle’de 220 milyonluk borç dönüştürülemez. 2014’ün nisan ayında bu bütçeyi revize edeceğim. Bütçe rakamını artıracağım, aksi halde Antalya Belediyesi gibi oluruz. Belediye Başkanının makam masası ve makam arabasını bile haciz edip götürdüler. Ben bu borcu bile bile bu görev talep talip oluyorum. Ben Kartal’ın kaynaklarını Kartal’da kullanacağım. Belediye Başkanı olduğumun üçüncü ayından itibaren Kartal’da bir şeylerin değiştiğini her kes hissedecek.

 

Kartal’ın 20 mahallesiyle ilgili projelerimiz var. Üç Üniversiteye hazırlatıyoruz. Adaylığım kesinleştiğinde bunları açıklayacağız. Hangi mahalleye ne yapacaksak onları her mahalleye asacağız. Yapmadığımız taktirde benden hesabını soracaklar.

 

İstanbul’da her kesin ilgisini çekecek projeler olacak. İstanbul’un her tarafından bu projeyi görmeye gelecekler.


Yapay bir ada olacak.


Balıkçıların oraya bir projem var. Kartal eski ilk kuruluşu 1200 yıllarda burası bir balıkçı kasabasıydı. Denizin içerisine gireceğiz, venedik gibi millet sandallarla gezecek, restoranlar olacak alışveriş merkezleri olacak,  yapay bir ada olacak. Denizin ortasına bir balıkçı kasabası yapacağım, her kes bunu görmeye gelecek.

 

Ayrıca hobi bahçeleri yapacağım, onlara birde kulübeler yapacağım, orada gününü geçirip yemeğini yiyeceği yerler yapacağım.

 

Hayvan barınakları yapacağız. Başı boş köpekleri toplayıp barınaklarda bakacağız.


Kartal’daki tüm okulların ve camilerin Cemevlerinin bakım onarım, çevre düzenlemeleri ve halıları belediyemiz tarafından karşılanacak.

 

Kartal’da en iyi bir şekilde belediye başkanlığı yapacağıma inanıyorum, kendime ve ekibime güveniyorum. Çok deneyimli tecrübeli bir ekiple Kartal halkının karşısına çıkacağız. Kürsüye çıktığımız zaman arkamızdaki meclis üyelerini tek tek tanıttığımızda bütün millet ‘işte bu kadro Kartal’ı yönetir dedirtebileceğimiz, deneyimli bir kadroyla çıkacağız halkın karşısına.

 

Başbakan karşımda aday olsun


Rakibimizin güçlü olduğunu biliyorum. AKP, Kartal’ı almak için varını yoğunu ortaya koyacaklarını biliyoruz. Bizim belki onlar kadar paramız yok  onlar para saçacaklar, bizde aklımızla çalışmamızla emeğimizle ama, biz emeğimizle onların karşısında başarı kazanacağımıza inanıyorum.
Ben aday olursam Kartal’ı açık ara önde kazanırız.

 

AKP, CHP’nin adayının kim olacağına bakıp adayını sonra belirleyecekmiş, Mustafa Kul buradan aday olursa AKP’de buraya bir bakan gönderecekmiş.


Ben bir toplantıda söyledim. Ben Bakanlarla Başbakanlarla yarışmayı bilen bir siyasetçiyim. Geçmişte
İç İşleri Bakanı ile yarıştım 3-2 yendim. Başbakanla yarıştım 2-1 yendim.

 

Yine böyle bir iddiam var benim. O nedenle Başbakan’la yarışmış bir siyaset adamı olarak Bakan beni kesmez. Karşıma Başbakan’ı istiyorum. Eğer AKP’nin tüzüğü her kes için geçerliyse, başbakan içinde geçerli olması lazım. Bakanlar, Milletvekili adayı olamayacaksa onları belediye başkanı yapacaksa, şimdine söyleyeyim Tayyip bey Cumhurbaşkanı olamayacak, bütün umutlarını oraya bağlamıştı iddiayla söylüyorum, o zaman gelsin karşımda o aday olsun.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 10 yıl Önce

boş adamsın vesselam. sen git kumda oyna

SIRADAKİ HABER

banner17