Murat Karayalçın'a CHP'lilerden İl Başkanlığı tepkisi

Murat Karayalçın'ın CHP İstanbul İl Başkanı olacağı söylemleri CHP'lilerden tepki aldı.

Murat Karayalçın'a CHP'lilerden İl Başkanlığı tepkisi
CHP İstanbul İl Başkanı olarak Murat Karayalçın'ın ismi geçince, sosyal medyada CHP'lilerden tepkiler yağdı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kartal'da ki mücadele veren partililerinden olan Kasım Duran, Facebookta tepkisini dile getirdi.

İşte o yazısı;

"İŞİN ÖZÜ ŞU GANDİ KEMAL ABİM SN GENEL BAŞKANIM BEN SENİ İNAN ÇOK SEVİYORUM SİZ HEP ÜRETİMDEN SÖZ ETMEZ MİSİNİZ. EĞER BUGÜN İST DA SN KARAYALÇINDAN SÖZ EDİLİYORSA YAZIK ÇOK YAZIK DEMEKKİ HİÇ BİRŞEY ÜRETEMEMİŞİZ . TANSU ÇİLLERLE 5 NİSAN KARARLARINA İMZA ATMIŞ. BİR SÜRÜ BAKANI DOĞRU YOLA GİTMİŞ. ANKARA’YI İ MELİH GÖKÇEYE TESLİM ETMİŞ. CHP YI BÖLMÜŞ, SHP Yİ KURMUŞ. BİR KİŞİ İST İL BAŞKANI YAPILACAKSA BENDE KENDİ PARTİLİLİĞİMİ SORGULARIM.



EY SN MURAT KARAYALÇIN! SİZ EĞER GERÇEKTEN SOLCUYSANIZ GELİN BU SEVDADAN VAZ GEÇİN.


EMEĞE SAYGI DUYUN AKP DE 32 YAŞINDA BAKAN VARSA 16 MİLYONLUK BİR ŞEHİRDE CHP BİR İL BAŞKANI BULAMUYORSA 10 ARALIK HAREKETİN ESKİDEN SÖYLEDİĞİ CHP ARTIK MİSYONUNU BİTİRDİ. BİR TABELA PARTİSİ SÖYLEMİ DOĞRU ÇIKIYOR SANKİ.


SON OLARAK SOLCULUK GÖRECELİ BİR KAVRAM, KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR. MESELA YILMAZ ERDOĞAN DERKİ, EN BÜYÜK ARZUM SENİNLE VEYSEL KARANİDE BİR ÇORBA İÇMEK.
BİRİDE DERKİ YARİMİN YANAĞİNDA GAYRI HERŞEYİ PAYLAŞMAK. DİYERİ DERKİ BEN AKŞAM RAKIMI İÇER BİR İKİ SÜSLÜ LAF SÖYLER, BU ASALAKLARDAN GEÇİNİR, GİDERİM.


BENDE DERİMKİ, 21 BİR YILIN 20 YILINI AKP YÖNETİMİNDE ÇALIŞIP HİÇBİR DÜŞÜNCEMDEN TAVİZ VERMEDEN ATATÜRK’Ü SAVUNAN ÇOLUK ÇOCUĞUN RISKINI BU UĞURDA HARCAYAN YETERKİ DÜŞÜNCEMİZ YANİ EMEĞE SAYGILI ÜRETİMDEN YANA OLAN SOSYAL DEMOKRAT BİR PARTİ İKTİDAR OLSUN."



Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 09:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
HlDlR
HlDlR - 9 yıl Önce

Sevgili hemserim kasim bey .Sanki elestiri yaparken gercekci gormedim sizi nihayetinde secim olacaksa bu partiden uye herkes aday abiliri kabulen.Dediginiz yada atifta bulundugu 5Nisan tartisilir digerlerinin sorumlusu tamami sayin baykalin SHP ayrilip CHPkuran eski genel baskana aitir

dursun d
dursun d - 9 yıl Önce

Orgutu yok sayan gencligi yok eden basin aciklamasina adam bulamayan bu yapiylami basari olacak sasarim degismesi bizleri mutlu etti gostermelik calismalara yeter umr.site mah.dirilis hareketi

SIRADAKİ HABER

banner17