Müjdat Keçeli Kartal Belediye Meclisini neden boşluyor?

Müjdat Keçeli Kartal Belediye Meclisini önemsemiyor mu?

Müjdat Keçeli Kartal Belediye Meclisini neden boşluyor?
Haber-Analiz; Aytekin Yaşar

Bizi bilen bilir. Gerçekleri yazarız. Kimseye çamur atmayız. Yanlış yapan babamız olsa, saygı ve sevgi sınırları içerisinde  eleştiririz. 

Övünmek gibi olmasın Kartal Belediye Meclisini en çok izleyen ve haberler yapan gazeteciyimdir. Yıllar öncesinde hiç bir gazeteci Kartal Belediye meclisinin kapısına dahi uğramazken biz gittik, saatlerce dinledik ve saatlerce uğraşıp yazıya döküp Kartal halkına ulaştırdık. Daha sonra bazı gazeteci dostlarımız bizim gibi meclisi izlemeye başladılar. Sonradan çoğu da vaz geçip hiç uğramaz ve görmezlerken, bazı meslektaşlarımız gelmeseler de personellerini gönderip takip ediyorlar.

Gelelim konumuza;

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından 6. sırada meclis üyesi aday gösterilen Müjdat Keçeli,

meclis üyesi olduğu günden bu yana meclise devamsızlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Müjdat Keçeli Eylül 2015 ayının ilk haftası Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilen Kartal Belediye Meclisi'nin hiç bir oturumuna katılmadı. Daha önce de bir çok meclise katılmaması ile dikkatleri çekiyordu.


Yokluğu nedeniyle Önemli karar geçti!

Müjdat Keçeli, Temmuz ayı belediye meclisinde kritik oylamanın olduğu gün annesinin rahatsızlığı mazeretiyle meclise katılmayarak 300 daire rant olduğu iddia edilen kararın meclisten oy

çokluğuyla geçmesine neden olmuştu. Söz konusu Anne ise tabii ki katılmaması önemli bir mazeretti ama Keçeli'nin açıklaması skandal olarak karşılanmıştı. Keçeli “Çok önemli bir olay değil. Daha öncede bu tarz önemde bir çok maddeye red oyu veya kabul oyu kullandığımız halde İBB. Meclisi bizim duruşumuzu dikkate almamıştır. Eğer çok önemli ise o halde İBB Meclisi red etsin.” demişti.


En devamsız meclis üyesi

2014 Nisan ayından bu zamana kadar Müjdat Keçeli'nin  gerçekleşen meclislerin hemen hemen yüzde ellisine katılmadığı iddia ediliyor. Altıncı sıradan Kartal'dan Belediye meclis üyesi gösterilen Müjdat Keçeli'nin yerinde olmak için can atan bir sürü meclis üyesi var iken Keçeli'nin meclise kayıtsızlığı ve önem vermemesi hayretlerle karşılanıyor.

Boşuna gelip gidiyoruz!

Bir kaç ay önce meclis çıkışı belediye önünde ayak üstü konuştuğumuz da yanımızda başka gazeteci ve meclis üyesi varken Müjdat Keçeli "Meclise boşuna gelip gidiyoruz. Parmak kaldırıp, parmak indiriyoruz. Parmak sayımız CHP'ye yetmiyor" demişti.

Boşuna Gelmeyin sayın Keçeli!

Kişilik olarak çok sevilen ve sayılan, hekimliği ile her kesin takdirini kazanan Müjdat Keçeli abime diyorum ki; "Müjdat abi zaten Kızılay Kartal Şubesi başkanısın. Makama da ihtiyacın yok, maddiyata da. Zaten meclis üyelerine cüzi bir katılım ücreti ödeniyor. Sizlere güvenip oy veren on binlerce Kartal halkı Kartal Belediye meclis üyesi

olmanız için, Kartal'ın çıkarlarını korumanız ve yanlış işlere karşı da dik duruş sergileyip tavır koymanız için seçtiler sizi.


Ya almış olduğunız görevi layıkıyla yapıp meclise katılıp görevinizi ifa ediniz, yada boşuna gelmemezlik yapmayınız. Aksi takdirde bırakın meclis üyeliğini genç ve heyecanı olan siyasetçiler yapsın. Bu bir vebaldir, tabii bilirseniz.


Kalın salıcakla gariii...


Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 16:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17