Muhtar Zeki Dağ, Orhantepe Mahallesi'nin dağ gibi sorununu çözdü.

Orhantepe Mahalle Muhtarı Zeki Dağ, aylarca Ankara'nın yollarını aşındırdı ve mahallesine verdiği sözü yerine getirdi.

Muhtar Zeki Dağ, Orhantepe Mahallesi'nin dağ gibi sorununu çözdü.
banner46
Kartal Orhantepe Mahallesinin önemli sorunu olarak ortaya çıkan Elektrik Enerji Kabloları Orhan tepe’nin çalışkan, başarılı ve üretken muhtarı Zeki Dağ’ın girişim ve katkılarıyla sorun olmaktan çıkarıldı.

Mal ve can güvenliği açısından büyük tehlike oluşturduğu belirtilen Elektrik Enerjisi yüklü kabloların YER ALTINA ALINMASI NEDENİYLE sade bir tören düzenlendi. Orhantepe Merkez Camisisin önünde düzenlenen törene İstanbul büyükşehir Sağlık Daire Başkanı Murat Büyükçe, Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Oktay Köse, Kartal Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salim Çoşar, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Yakacık-Uğurmumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker, Kartal- Orhantepe Mahallesi Muhtarı Zeki Dağ, İhtiyar Heyeti ve bazı mahalle sakinleri katıldı.

ÖNEMLİ BİR HİZMET

Kartal-Orhantepe Mahalle Muhtarı Zeki Dağ, Elektrik Enerji hatlarının mal ve can emniyeti bakımından büyük tehlike oluşturduğunu belirtti ve”Yerden 3-4 metre yükseklikten geçen Elektrik Enerji Kabloları Mahallemizin en önemli sorunu haline gelmişti. Uzun ve yorucu uğraşlardan sonra Elektrik Enerji Kablolarının yer altına alınmasını sağladık. 8 Km. uzunluğunda olan ve döşenme çalışmaları başlatılan çalışmaların kısa süre içersinde tamamlanması hedeflendi. Konu ile yakından ilgilenen ve yardımcı olan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Erol Kaya’ya şahsım ve mahalle sakinleri adına TEŞEKKÜR EDİYORUM” diye konuştu.

KURBAN KESİLDİ

Temel kazım çalışmaları başlaması nedeniyle kurban kesildikten sonra Eyüp Kurk Hoca efendinin okuduğu duadan sonra Orhantepe Mahallesi Muhtarı Zeki Dağ, konuklarına itina ile kendi hazırladığı GÜVEÇ yemeği ikramında bulundu. 
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 22:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17