Muhammet Mehdi Akman ''Vekil adaylarımız 1. Bölgeye verilen önemin göstergesidir.“

AKMAN’DAN 1.BÖLGE VEKİL ADAYLARI YORUMU

Muhammet Mehdi Akman ''Vekil adaylarımız 1. Bölgeye verilen önemin göstergesidir.“
Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Muhammet Mehdi Akman  07.06.2015 Tarihinde yapılacak genel seçimlerde 1. Bölge milletvekili listesi hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaştı.
             
Akman; "07,04,2015 itibari ile milletvekili listelerimiz açıklanmış bulunmaktadır. 1. Bölge olarak teşkilatla iç içe ve halkımızın takdir edeceği adayların olduğu kanaatindeyiz.


Daha önce yapılan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı çıkartan 1.Bölgemizden Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın  yerine listedeki ilk ismin kim olacağı merakla beklediğimiz bir durumdu. 


1.Bölge listesinde ilk sırada Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce yer aldı. Güllüce Belediye başkanlığı yapmış halkla iç içe, samimi, candan bir siyasi aktördür. Grup başkan vekilimiz Mihriman Belma Satır ile 2015 seçim sürecinin yeni anayasa ve başkanlık sistemi üzerinden olacağını düşündüğümüz Anayasa Hukukçusu MKYK üyemiz Osman Can’ında olması  1. Bölgeye verilen önemin göstergesidir. Teşkilatımızın ve halkın teveccühüne mazhar olmuş önceki dönem milletvekillerimizden Erol Kaya, İsmet Uçma, Metin Külünk, Ahmet Berat Conkar, Alev Dedegil, Osman Boyraz, teşkilat geçmişine sahip İl Gençlik Kolları Başkanlığımızı yapmış Erkan Kandemir, İl yönetimlerimizde görev almış Hulisi Şentürk, İş adamı ve Çalık Holding Ceo’ su Berat Albayrak ile gazeteci Hüseyin Yayman’ın listede  olması  1.Bölgeye verilen önemin göstergesidir.


Tabii ki Kartal’da siyaset yapmış birinin de  bu listede olmasını istiyorduk maalesef olmadı. Genel Merkezimizin titiz çalışmasıyla belirlenmiş bu listeyle beraber, 400 Milletvekili ve Yeni Anayasa hedefimiz için çalışarak, alın teri dökerek tamamını TBMM’ye gönderme gayreti içerisinde olacağız."

AK Parti Kartal İlçe Başkanı
M.Mehdi AKMAN

 
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 14:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17