Muhammed Mehdi Akman'dan Kartal Ak Parti'ye Davet

İşte Ak Parti'nin Yeni Kartal Vizyonu

Muhammed Mehdi Akman'dan Kartal Ak Parti'ye Davet

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Muhammed Mehdi Akman'ın mesajı;

Yeni bir dünya için, ‘Yeni Türkiye’ sevdasına sahip olmanın adıdır, Ak Partili olmak.


Ve sönmeye yüz tutmuş umutlarımızın, ayaklar altına alınan insanlık onurumuzun, yitirdiğimiz özgüvenimizin ve kısılmış  feryadımızın, sesimizin, nefesimizin kurtarıcısıdır, onarıcısıdır ve dirilticisidir Ak Parti. 


Partimiz, güçlü bir ideolojik altyapıya, sürükleyici bir  liderlik anlayışına ve gönüller yapan hizmet üretme, uygulama anlayışına sahiptir. Teşkilatlarımızın bireysel katılımcılığı, insiyatif kullanması ve sorumluluk üstlenmesiyle çalışmalarımızı hayata geçireceğiz.


Birlik beraberlik içinde muhalefetin nasıl yapıldığını göstererek muhalefetteyken bile Kartal’a hizmet ederek yeni Türkiye yolunda  yeni Kartal’ı inşa edeceğiz. 


Bir olağan kongre süreci yaşıyoruz ve Kartal Ak Parti Yönetimi olarak açık bir çağrı yapıyoruz. Siyaset konuşma anlamında gayet mümbit olan Kartal’ımızda, artık laf üretmek, eleştiri yapmak kolaycılığı yerine yükü omuzlamak adına, kendinde güç, kudret gören herkes aramızda olmalıdır.


Bizim çağrımız şudur:


Gelin hep beraber, ufkumuzu büyütmüş, bakışımızı düzeltmiş, aşırılıklarımızı törpülemiş, toplumun her kesimi ile ünsiyet kurmuş partimize, yeni bir dinamizm katacak ve kurumsal yapımızı güçlendirecek bir kongre yaşayalım.


Dargınlıkları, kırgınlıkları, kavgaları, duygusallığı ve gerçeküstü beklentileri bir kenara bırakalım. Denge gözetmenin zorluklarını hesaba katarak birbirimizi mazur görelim ve birlikle güçlenelim.


Her türlü öneriye ve katkıya açığız. Bütün görüşleri kıymetli ve düşünmeye değer buluyoruz. İlgi duyan, fikir sahibi ve sorumluluk üstlenmek isteyen bütün partililerimizi harekete çağırıyor ve çayımızı içmeye bekliyoruz.



Elbette belli sayıda arkadaşla yönetim kurma zorunluluğu ortadadır  ancak istişare ederek göreve kendini uygun gören arkadaşlarımızın tamamını değerlendirmek niyetindeyiz.


Samimiyiz, gayretliyiz ve kararlıyız.


Ak Partimizin ülke başarısını arttıracak ama daha önemlisi önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde hizmet üretmek için;


Güçlü,

Çalışkan,

Bilgili,

Ölçülü,

Diğergâm,

İrfan ve hikmete inanan,

Kibirden uzak,

Özgür düşünce taraftarı,

Ufku açık,

Özgüveni yüksek,

Halkla iç içe,

Kararlı,

Söz ve eylem birlikteliği olan,

Temsil kabiliyeti olan,

Ahlakı önceleyen,

Teşkilatına ve halka karşı saygılı,

Hoşgörü ve nezaketle hareket eden,

Hizmet ve dava şuuruna sahip,


Saygın bireylerden oluşan bir yönetim kurmak arzusundayız.


Tekraren, bütün Ak Partilileri, kadını, erkeği, genci ile partisine sahip çıkmaya ve yeni bir aksiyon kazandırmaya davet ediyoruz.

Bu ülke ve bu ülkeyi büyütmeye devam edecek Ak Parti hepimizin ve hepimizi kucaklayacak kadar da büyüktür.

Yapabileceğini yapmaktan kaçınmak da yapamayacağına  talip olmak da bu hizmet kervanını aksatır ama bilinmelidir ki herkesin yapabileceği iyi bir şey ve boşluğunun hissedildiği bir alan vardır.


Haydi Ak Partililer; gelin, kardeş, yoldaş, dert ortağı olalım ve birlikte yol alalım. Birliğe, bütünlüğe yol alalım ki "Kartal karanlıkta kalmasın."


Allah yar ve yardımcınız olsun..                                  

Kartal ilçe Başkanı                                                    
M.Mehdi Akman


Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 23:39

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
YAŞAR YAZICI
YAŞAR YAZICI - 9 yıl Önce

Partimiz ve hakkınızda hayırlı olur inşallah. Başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner17