MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Kartal'da salonu doldurdu

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Kartal'da konferans verdi

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu  Hasan Ali Yücel Kültür merkezinde düzenlenen konferansta halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.''Yeni Dünya düzeni ve Türkiye'' konulu konferansta Halaçoğlu bir çok konuya değindi.

Konferansın ana hattında Osmanlı'dan günümüze petrol haritaları, büyük ortadoğu projesi , hükümetin imralı görüşmeleri , Miliiyetçi Hareket Partisi ve siyasetine karşı olan önyargılar, hareket içindeki gençlik ve izlemesi gereken yol dahil bir çok konuya değinen Halaçoğlu soru cevap şeklinde seyreden konferansta halkı bir çok konuda aydınlattı.

”Yeni Dünya düzeni ve Türkiye” konulu konferansta Halaçoğlu birçok konuya değindi. Kartal Ülkü Ocakları tarafından Düzenlenen Panele; MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, Erol Gül, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Murat Kotra, Füsun Ardaman, Elif Gonca Akdeniz, H. Hüseyin Sünbül, Ali Yetkin, Bahattin Şengül, Şinasi Başlılar, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları 1.Bölge başkanı Muharrem Akyüz, İlçe Ocak Başkanları, İstanbul Kamu-Sen Başkanı Hanefi Bostan, Tür-Kav İl Başkanı ve yönetimi, Sivil toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile çok sayıda ülkücü katıldı. 
  
Program İstiklal Marşımız ve Şehitlere saygı duruşu ile başladı. Açılış Konuşması için kürsüye gelen Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör'ün etkili konuşması salonda alkış topladı.

Güngör konuşmasından sonra Türk Tarih Kurumu eski başkanı, MHP Kayseri milletvekili, Prof. Dr. Yusuf HALAÇOĞLU’ nu kürsüye davet etti. Halaçoğlu Konuşmasında, "Osmanlı’dan günümüze petrol haritaları, Büyük Ortadoğu Projesi, hükümetin İmralı görüşmeleri, Milliyetçi Hareket Partisi ve siyasetine karşı olan önyargılar, hareket içindeki gençlik ve izlemesi gereken yol dahil bir çok konuya değinen Halaçoğlu, soru cevap şeklinde seyreden konferansta halkı bir çok konuda aydınlattı. Ana Hatları ve Başlıkları ile değinilen konular Ortadoğu Türk’ün hayat alanıdır, Balkanlar Türk’ün hayat alanıdır, Kafkaslar ve Orta Asya Türk’ün hayat alanıdır. ”ABD, BOP İLE ÇİN’İ KONTROL ALTINA ALMAK İSTİYOR” Büyük Orta Doğu Projesi (BOP)’un temelinde ABD’nin büyüyen Çİn’i kontrol altına almak için enerji ve petrol kaynaklarını ele geçirme arzusunun yattığını ”Mesele, Abdülhamit’in Alman mühendislere çizdirdiği Ortadoğu petrol haritasıdır.

Aslında 100 yıllık bir projenin devamını izliyoruz. ABD’nin nın Afganistan’da ne işi vardı. Türk dünyasında çıkan petrollerin ve doğalgazın dünyaya sevkini nereden sağlayacak. Afganistan olmazsa Pakistan üzerinden çıkması lazım. İran’ı bölmezse nerden geçecek. Irak’ı Suriye’yi halletmezse Orta Asya’dan gelen petrol nereden geçecek Akdeniz’e. Türkiye’den geçmemesi için PKK ile meşgul edildi. Çin’in nüfusu 1 milyar 400 milyon insanı barındırıyor. En çok kullandığı ve dışarıdan aldığı şey enerjidir, petroldür. Nereden alıyor Ortadoğu’dan. Orta Doğu’ya hakim olan bir Amerika Çin’i kontrol edebilir mi. Eder. İşte size Büyük Orta Doğu Projesi’nin özeti. Asıl mesele, ABD’nin Ortadoğu’ya hakim olmasıdır. Buraya hakim olup İran’ı parçaladığınızda aslında ABD arzusuna ulaşmış olacak.

Yeni Dünya Düzeni, Ortadoğu, Ermeni ve PKK gibi birçok konularda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, yaklaşık 3.saat boyunca belgeli slayt görüntüleri ile konuklara anlattı. Daha sonra Dinleyenlerin de sorularını tek tek cevapladı. 

Kaynak : haberalp

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 16:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
kutsal isyan
kutsal isyan - 11 yıl Önce

altınok öz ün orda ne işi var diye düşünenletre soranlara cevap olması gereken yerde zaten o

SIRADAKİ HABER

banner17