MHP KARTAL KADIN KOLLARI TEŞKİLATI MEVLİD KANDİLİ’NDE İLÇE BİNASINDA KURAN-KERİM OKUTTU

MHP KARTAL KADIN KOLLARI TEŞKİLATI MEVLİD KANDİLİ’NDE İLÇE BİNASINDA KURAN-KERİM OKUTTU

Peygamber efendimiz Hz.Muhammet’in (S.AV) doğum günü olan mevlid kandili’nde Milliyetçi Hareket Partili Bayanlar, Bu kutlu günü, İlçe Binasında kuran okuyarak değerlendirdiler.

KURAN’I BİZZAT KADIN KOLLARI BAŞKANI SAİME ÇELİK BASKAN OKUDU
MHP Kartal Kadın Kolları üyesi bayanların yanı sıra, Pendik. Maltepe, Sancaktepe ve Kadıköy MHP Teşkilatlarının bayanlarının da katıldığı programa, halktan da çok sayıda kişi katılınca, misafirler ilçe binasına sığmakta zorlandılar. Kuran’ı Kerim’i bizzat MHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Saime Çelik Baskan’ın okuması, katılımcıları duygulandırdığı gibi fazlası ile de memnun etti.

Okunan Kuranı Kerim sonrası konuşan Baskan; “ Bugün Burada kalabalık katılımcı arkadaşlarımız ile, Peygamber efendimizin doğum günü olan Mevlit Kandilin de, Kuranı Kerim okumanın hazzını yaşadık.Bugünün aynı zamanda 14 şubat sevgililer gününe denk gelmesi, ilk defa bu günün gerçek manada kutlanmasına vesile oldu. Peygamber efendimizden daha büyük sevgili olurmu” diyerek tüm bayanların mevlid kandilini kutladı.

Misafirlerin dağılmasından sonra ilçeye gelen MHP Kartal ilçe Başkanı H.Metin Özüpek’de, Saime BASKAN'a teşekkür ederken. Mevlit Kandili’nin Tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi.
Haber : Necdet TÜRKÜZEL

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2011, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17