Mhp Kartal kadın kolları Şehitlik ve Eyüp Sultan'ı Ziyaret Etti

Mhp Kartal kadın kolları Şehitlik ve Eyüp Sultan'ı Ziyaret Etti
banner46

       Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Teşkilatı, Başkanları Saime Çelik  Baskan ile birlikte, Edirnekapı Şehitliği ve Eyüp Sultan'ı ziyaret ettiler.

       Sabahtan, İlçe binasından iki otobüsle hareket eden Kadın kolları yönetici ve üyeleri, önce Edirnekapıda Şehitlik'e uğradılar.Türk bayrağı açarak şehitlikten içeri giren bayanlara şehitlik ziyaretinde bulunanlarca büyük ilgi gösterildi.

       Şehit kabirleri önünde dua eden bayanlar mümkün olduğunca çok kabiri ziyaret etmeye çalıştılar.

       Şehitlik ziyareti sonrası, Peygamber efendimizin sancaktarı Eyüp Sultan Hazretlerinin  aynı isimle geçen Eyüp'te ki kabrini ziyaret ederek dualar okudular.

      Ziyaret sonrası bir açıklama yapan MHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Saime Çelik Baskan; “ Seçim süresine girdiğimiz bu günlerde saha çalışmalarımız ve ev ziyaretlerini tüm hızı ile sürdürüyoruz. Bu ziyaretleri yaparken, İslam'ın sancaktarlığını yapmış bulunan Eyüp Sultan Hazretleri ile Vatanımız için canlarını vermiş Şehitlerimizi ziyaret etmemek büyük eksiklik olurdu. Kabirleri başında bu muhterem zatların yüzü suyu hürmetine, Türkiyemizi parçalamak isteyenlere fırsat vermemesi ve Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidara gelmesi için Cenabı Allah'a  dua ettik. Bu arada faaliyetlerimizde bizi destekleyen İlçe Başkanımız H.Metin Özüpek'e de teşekkür ediyorum”diyerek ziyaret sebeplerini ve duygularını ifade etti.

  Haber: Necdet Türküzel

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2011, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17