Metin Özüpek'ten Ak Parti Kartal'a şok iddia!

Seçimlere aylar kala siyasi arena kızışacağa benziyor. MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek çok çarpıcı bir açıklamayla, şok iddialarda bulundu.

Metin Özüpek'ten Ak Parti Kartal'a şok iddia!
İşte H. Metin Özüpek'in o iddiaları ;


KARTAL’DA AKP NE YAPMAK İSTİYOR ?



Türkiye’de, İktidar partisinin,  İskender imparatorluğunun toplam 11 yıl süren iktidarı  gibi çöküş dönemine girdiği, yaşanan son yolsuzluk iddiaları ile bariz bir şekilde ortaya çıkmıştır.

                        

Bunun belirtileri de Kartal’a  nüfus etmeye başlamıştır. İktidar partisi Akp, öyle bir zorluktadır ki,  sandığa  yazacak insan da bulamamaktadırlar. İrtibatta oldukları köy, ilçe, il dernek yetkililerinden,  derneklerinin üye listelerini almakta ve bu listedeki vatandaşlar, kendilerine sorulmadan akp tarafından sandığa yazılmaktadırlar. En son yaşadığımız hadise, Erzurum Aşkale Yaylımlı köyü derneği yönetici ve başkanları, Kartal  akp’yi ziyaret ediyorlar. Bu ziyaretin akabinde, Aşkale’li vatandaşlarımız bizleri arayarak, kendilerine sorulmadan akp’nin sandıklarına yazıldıklarını ve bu durumun telefon  mesajı ile de kendilerine bildirildiğini söylemektedirler. Buradan iktidar partisi Kartal yöneticilerine duyurumuz şudur;


Ellerini, kendileri ile hiçbir organik bağı olmayan ve bugüne kadar akp’ye oy vermemiş Kartal’lı seçmenlerden çekmeleridir. Önümüzdeki mahalli idareler seçimi;  Büyük Türk Milleti için çok önemli bir seçim olacaktır. Siyasi iktidar kan kaybetmekte, bu kaybı iç ve dış mihraklara bağlamakta, hala kendilerinde hiçbir suç yokmuş gibi meseleleri farklı boyutlara çekmektedirler. Ama unutmasınlar ki, büyük Türk milleti her şeyi görmekte ve olayları analiz etmektedir. Siyasi iktidar gerekli dersi, 30 Mart'’ta sandıkta alacaktır.

          

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi, Kartal’da, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de, Allah’ın izni ile akp’yi sandığa gömecek,  üç hilalli sancağımız, kutsal vatan toprağının her köşesinde dalgalanacak, Türkiye bu karanlıktan kurtulacak; mahalli idareler seçimleri  ve sonrası yapılacak olan genel seçimde,  MHP tek başına iktidar olacaktır.
Bu vesile ile Büyük Türk Milleti’ne saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Dünyaya Tek bir cevap yeter

Tek başına MHP…


SELAM VE DUA İLE
 

MHP KARTAL İLÇE BAŞKANI
H.METİN ÖZÜPEK

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 23:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
hurriyet
hurriyet - 10 yıl Önce

Uyelikten istifa eden biride benim akrabam

Bayram Yöndem
Bayram Yöndem - 10 yıl Önce

Sandık kurulu uyelerimizi altı ay önce belirledik kimin hangi sandıkta oturduğu belli bu tür karalama ve yalan politikalar kartal halkı yemez. Benim Mh talep çok fazla kendileri ve Chp sandıkta adam bulamıyorlar sizlerin boşluğunuzda biz dolduracaz bırak sandıkta oturmayı kat ve okul sorunlarımız hazır kartalı bu zihniyetten alacaz kendileri ve Chp korkutarmış durumda 30 Mart sabahı kartal ak partiyle aydınlanacak durmak yok hizmete devam.

SIRADAKİ HABER

banner17