Metin Özüpek Mhp yonetimini topladı Kartal oto sanayi Ziyaret yaptı

Metin Özüpek Mhp yonetimini topladı Kartal oto sanayi Ziyaret yaptı

     Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç ve dinamik ilçe Başkanı H.Metin Özüpek, dur durak dinlemeden, Halk ve esnafla bir arada olmaya çalışıyor.

     MHP Kartal İlçe Teşkilatı yöneticileri, bu seferki ziyaretlerini, Kartal Oto sanayi esnafına yaptılar. İlk önce Kartal Oto sanayi sitesi başkanı Hüseyin Demirhan’ı makamında ziyaret eden ilçe yöneticileri, burada başkan Demirhan’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Yusuf Bakan ve yönetim kurulu üyesi Kasım Gümüşoğlu tarafından karşılandılar. Oto sanayi hakkında bilgi alan Metin Özüpek daha sonra esnafla konuşmak için dükkanları yoğun ilgi altında tek tek gezdi.

     Cuma namazını, Oto sanayi başkanı Hüseyin Demirhan’ın yeniden tadilat ettirdiği sanayi camisinde esnafla birlikte kılan ilçe yöneticileri, akşama kadar ziyaretlerini sürdürdüler. Ziyaret sonrası  konuşan MHP İlçe başkanı Özüpek, “ Sayın Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulunun ilçemizi ziyaretinde belirttiğim gibi. 602 dükkanın bulunduğu ve 3500 kişinin çalıştığı bu sanayi sitesinden, aileleri ile birlikte ortalama 15.000 kişi ekmek yemektedir. Anlayacağınız gibi Kartal İlçemizin kalbi bir nevi burada atmaktadır. Tüm kartal esnafının olduğu gibi, buradaki esnafımızın mutluluğu nasıl bizim mutluluğumuz ise, dertleri ve sorunları da bizim sorunumuzdur. Esnafımızın bizlere gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederken, başkanları Hüseyin Demirhan nezrinde tüm esnafımıza sevgi ve saygılarımızı iletip, hepsine bol kazançlar diliyorum” Dedi.

     Sanayi başkanı Demirhan’da, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu ziyaretin siyasi partiler içinde bir ilk olması ve seçimlere dayalı bir ziyaret olmaması ayrıca taktire şayan dır diyerek, ziyarette bulunan MHP yöneticilerine başarılar diledi.  

    

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2010, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17