Metin Özüpek 'Bozkurtların nefesi ensenizdedir!'

MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman'ın "Adama gülerler!" açıklamasına cevap verdi. Özüpekin Mehdi Akman'dan söz ederken AK - MAN diye hitap etmesi dikkatleri çekti.

Metin Özüpek 'Bozkurtların nefesi ensenizdedir!'
banner46
İşte MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek'in o açıklaması ;


Bilindiği üzere geçen gün iktidar partisi AKP ilçe başkanlığı için bir dizi söylemde bulunmuştuk. Biz ne bunu söylemek için siyaset yapan, ne de bunu siyasi malzeme olarak kullanacak insanlarız. AKP ilçe başkanı sn. AK-MAN önce konuşma üslubunuza dikkat edeceksiniz.. Bu arena geniş bir saha, bu arena gerçeğin ta kendisidir.


Sn. Akman bu sahayı belediye meclisi sanmakta. Kendisini hala belediye meclisinde sanıp atıp tutmaktadır. Allah’ın izni ile mahalli idareler seçimlerinde MHP’li belediye meclis üyelerimiz Belediye’ye girdiğinde, sizin atıp tutmalarınız illaki milliyetçi ülkücü üyelerimiz tarafından hak ettiğiniz ne ise, o şekilde en keskin dil ve duruş ile cevaplandırılacaktır.
Vatandaşa sormadan sandığa isim yazmanız, 60 bin üyeden sandığa adam bulamamanızın bir göstergesidir.
Sen Gülmeye devam et sayın Akman; O adam’lar, öyle bir yapı ile sahaya iniyorlar ki, sizler emin olun şaşıracaksınız. Benim tavsiyem, bizleri siyaseti kirletmek ile suçlarken, Türkiye’nin bu günkü durumunu ve partinizin siyaseti nasıl kirlettiğini göz önüne alarak, O adamı ve O adamları ağzınıza alırken Besmele çekmenizdir..


Şu an, partimize gelip şikayette bulunan vatandaşlar yanımızdadır. Kendileri bize bu konuyu bildirmiş, bizde, vatandaşlarımızın haklı talebini dile getirmişizdir. Erzurum, Aşkale Yayımlı nüfusuna kayıtlı ve Kartal Esentepe mahallesine oturan Dursun Delikanlı, Şu an Akp’ye kayıtlımıdır.? Kayıtlı değil ise neden sandığa yazılmıştır.? Eğer kayıtlı ise, kendi isteği ile mi üye yapılmıştır? Yoksa usulsüz bir şekilde mi kayıt yapılmıştır. Kayıt başvurusunda ıslak imzası varmıdır ?


Siz gülün sayın Akman, Haberleri olmadan hiçbir vatandaşı sandığa yazamazsınız bu bir suçtur, en azından etik değildir. Yoksa MHP’li olduklarını bildiğinizden mi bu kişileri sandığa yazdınız. Seçmenlerin üzerinden elinizi çekin.
Vatandaşlarımız ile ilgili, yığarım söylemi kullanmışsınız. İlkeli siyasi parti yöneticileri seçmen için yığarım veya yığma kelimesi kullanmaz, biz bunu , Şehit lerimize kelle diyen genel başkanınızın partisinin ilçe başkanı olarak sizinde bu tarz çıkışlarınız olmasını normal karşılamaktayız…


Seçmene hakaret etmeyin, seçmen kimsenin tapulu malı değildir. Yığınlara değil, insana değer vermenizi temenni ederim.


Sen gülmeye devam et sayın Akman, Unutma ki Son gülen iyi güler...


Bozkurtların nefesi ensenizdedir…


Selam ve Dua ile..


MHP KARTAL İLÇE BAŞKANI
H.METİN ÖZÜPEK.
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 21:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17