Metin BEKTAŞ "KARTAL ELDEN GİDİYOR"

Metin BEKTAŞ

Kartal Belediye Meclisi Mart 2011 son oturumunda söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Metin BEKTAŞ, tanık olduğu ve hayretle karşıladığı bir olayı meclisin gündemine taşıdı.

 Yaşadığı olayın Şokunu hala atamadığı gözlenen Metin BEKTAŞ “Bir başkan yardımcısını ziyarete geldiğimde o oradaymış. Bu konu hem insan olarak, hem de Kartal Belediye meclis üyesi olduğum için sizlerle paylaşıyorum. İlgililerin tamamına söyledim ama hiç bir şey yapılmadı. Şimdi meclise bildiriyorum, kamuoyuna bildiriyorum. Meclis bir şey yapar yada yapmaz, taktir sizin. Avukat, alacaklı, sekreter ve ben oturuyoruz. bir arkadaşımız geldi. Eller cebinde şöyle dedi

-pardon beyefendi, siz avukat mıydınız.

-Evet dedi avukatım.

O şahıs -Dosyanız, alacağınız var mıydı sizin?

-Evet dedi avukatım.

Çok rahat bir hareketle sandalyeyi çekip bu arkadaş yanımıza oturdu ve sordu

-Sizin dosyanız ne kadar!

-Şu kadar, dedi avukatım.

-Ben dedi, yardımcı olayım.

-Nasıl olacaksınız?

-Bunun kuralları var %25 feragat edeceksiniz.

-Bu çok değil mi?

-Ona ilgili başkan yardımcısı karar verir! Bir de benim göstereceğim birkaç yere yapacağınız yardımla dosyanızı bir haftada çözerim ve paranızı öderim.

Bunu söyleyen T. Ç. İsimli vatandaş.

-Ben bir meclis üyesiyim arkadaşlar, o vatandaşa dedim ki,

-Bu vatandaşın dosyası kesinleşmiş, feragat olayını hadi anladık, bağış ta neyin nesi oluyor?

 -Beyefendi siz müdahale etmeyin, siz işinize bakın.

-Kardeşim bu adam benim avukatım. Asıl duruşmaya giren kişi benim o zaman benimle görüşeceksiniz.

-Siz karışmayın işinize bakın dedi.

Ve ben kendisinin hangi vasıf, hangi yetki? Hangi müdürlükte görevli olduğunu sorduğumda yine

-sizi ilgilendirmez dedi. Argo kelimelerle terslendim.

 Ya arkadaşlar Kartal Belediyesi’nde bu tip şeyler artık koridorlarda mı konuşuluyor? Bu arkadaş geçen dönemde belediyemizde 2 dönem en kritik yerlerde görev yaptı, müdürlük yaptı. Bir çok görevde çalıştı. Demek ki hatalarını sayın başkan da gördü ki, görev değişikliği yaptı.

 KARTAL ELDEN GİDİYOR!

Ben Metin Bektaş olarak değil, belediye meclis üyesi olarak konuşuyorum. Elimde belgelerde var zamanı gelince açıklarım. Arkadaşlar bu adam 2 tane kredilenme çekti. Bu adam bir sürü borç ödedi. Bir meclis üyesinin yanında, bir başkan yardımcısının sekreter yasında, vatandaşın içinde alenen kendi gösterdiği yerlere bağışı isteyecek kadar fütursuzsa, Kartal Belediyesi’nin koridorlarında bunlar konuşulabiliyorsa, acaba bize gelmeyen, bizim şahit olmadığımız daha neler oluyor!

YAKINDA BELGELER SUNACAĞIM SİZE! 

Sayın meclis üyesi arkadaşlarım Kartal Belediyesine sahip çıkmak zorundayız. Bırakın merkezi hükümeti, bırakın İspark’ın Küçük Çekmecede yapacağı otoparkı. Kartal elden gidiyor. Herkesin elinde duyduğunuz, işittiğin biz ama belgenin olmadığı bilgiler olduğunu biliyorum. Aynı arkadaşımız defalarca borçlanmalar yaptı bunları belge belge yakında sunacağım size. Ben grubum adına denetim gurubu adına söylemiyorum.

BİRLİKTE OLAYLARIN ÜSTÜNE GİDELİM

Kartal Belediyesinde Duyduğumuz ve işittiğimiz her olayın üstüne hep birlikte gidersek, bir çok şeyin üstesinden geliriz. Bu konuyu kim araştıracak, hukuk müdürlüğü mü araştıracak? Evet arkadaşlar meclis üyesi olarak ben bunu sizinle paylaşmak istedim. Haddi aşan cümlelerim varsa özür dilerim.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2011, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17