Metin Bektaş “Hizmetleriniz olsa da alkışlasak!“

Kartal Belediye Meclisi Nisan ayı birleşiminde söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Metin Bektaş Faaliyet raporunu eleştirdi.

ÖNCE TÜRKİYE, SONRA DÜNYA LİDERİ OLDU!

Bektaş "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin halini herkes biliyordur. Televizyonlarda varan-1, varan-2, varan-3 diye haberler çıkıyordu. Bir vatan sevdalısı çıktı. Arkasına önce Hak'kı, sonra halkı aldı. İstanbul'u en sonunda aldı. Merkezi hükümet karşısındaydı, sivil toplumlar karşısındaydı. Hatta daha da ileri gidildi, kellesini almak için 28 şubatçılar da karşısındaydı. Hiç mazeret yapmadı. Önce Türkiye lideri oldu ve bu gün dünya lideri.


KARTALSPOR'A HANGİ BÜTÇEYLE YARDIM YAPILACAK?


Değerli arkadaşlar ilk meclis toplantısını iyi hatırlıyorum. Burada bir şey denilmişti. Kartalspor'a Kartal Belediyesi'nin sahip çıkması gerekir denilmişti. Sayın belediye başkanımızda yönetim bizde olmazsa, yani davul bizde tokmak başkasında olursa sahip çıkmam. Yönetim bizde olursa sahip çıkarım demişti. Sonra gidip Yıldırım Bosna spor alındı. Kartalspor!a sahip çıkılmadı. Daha sonra Kartalspor'da yönetim değişti. Kartalspor'un hali belli, diğer spor kulübü de küme düştü. Basından okudum Kartalspor'un başkanı Kartalspor'un 15 milyon borcu var. 10 milyonu Altınok Öz tarafından söz verildi, ödenecek demişti. Hangi bütçeyle nasıl ödenecek? O da muallakta.


KUTLAMALAR BELEDİYENİN FAALİYETLERİ Mİ?


Faaliyet raporunda şöyle bir ibare var. Ben esnafım, ticaretle uğraşıyorum. Arkadaşlar belediyenin raporda ki faaliyetlerine bakınız. Anneler gününü kutladık. Babalar gününü kutladık, sevgililer gününü kutladık. Öğretmenler gününü kutladık. Ben esnafım her önemli gün geldiğinde yaklaşık 10 bin mesaj çekiyorum. Arkadaşlar bunlar belediyenin faaliyetleri diye belirtilmiş.


HİZMETLERİNİZ OLSA DA ALKIŞLASAK!


Başka faaliyetlere baktığımızda, trafolar yapıldı, fiber optik kablolar döşendi deniliyor. Arkadaşlar belediyeler ne zamandan beri fiber optik kablolar döşüyor.Trafoları ne zamandan beri belediyeler yapıyor. Elektrik idareleri, Türk Telekom ne iş yapıyor? Bunlar asfaltları kazıyorlarsa bedellerini belediye ödemiyor mu? Biz buraya çıktığımız zaman, Nevşehir dedik, adalar dedik. Belediye başkanı da hep başka bir şeyiniz yok hep bunları eleştiriyorsunuz. Başkanım gerçekten başka bir şey yok. Olsa da doğru olanları alkışlasak, yanlış olanları eleştirsek. Belediye başkanımız her ortam da benim bir şansım var Büyükşehir belediyesini Kadir Topbaş gibi bir yönetiyor diyor. CHP'li Meclis üyeleri de her ortamda Kadir Topbaşa eleştiriyor. Burada bir tezat var. Her iki taraftan birisi yanlış konuşuyor." Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 01:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17