Metin Bektaş “Balık baştan kokar! Balığın başı kokuyor!“

Belediye çalışanın meclis üyesine sosyal medyadan hakareti meclis gündemine taşındı ve yönetenlere tepki gösterildi.

Metin Bektaş “Balık baştan kokar! Balığın başı kokuyor!“
Kartal Belediye Meclisi'nin Aralık ayı ilk birleşiminde söz alan AK Parti Meclis üyesi Metin Bektaş, TBMM’de yaşanan bir örnekle AK Partili Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın’a yapılan hakaretin gereğinin yapılmasını istedi.


Bektaş, “18 Kasım’da TBMM’de bir çalışan CHP Genel Başkanı adına bir yazı yazıyor. Yazı şu “Atatürk yaşasaydı bunları ipe çeker, yerden yere atardı. Adı CHP savunduğu sistem ise PKK, HDP hainler bunlar” asla tasvip etmiyorum meclis yönetimi gereğini yapmıştır.


DUYARLILIĞINIZI GÖRELİM…


Her defasında bizi merkezi hükümetle eleştiren Kartal yönetiminden bu konuda aynı duyarlılığı beklemek istiyorum. Bundan altı ay önce şahsıma grubum adına bir belge talep etmeye gittiğim zaman Emlak İstimlak Müdürü bana sicil amirliği yapmıştı. Ben bu konuyu gündeme getirdiğimde başkan yardımcısı arkadaşlarımız “Çok yanlış keşke bize söyleseydin, biz gereğini yapardık” demişlerdi.


EMLAK İSTİMLAK MÜDÜRÜ BANA SİCİL AMİRLİĞİ YAPMAYA KALKMIŞTIR.


Bundan bir hafta önce hani derler ya balık baştan kokar. Mecliste başkan vekili meclis üyelerine dönem dönem söz hakkı verse de çoğu zaman vermezse, meclisi saymayan bir belediye başkanı olursa, bir belediye çalışanı meclis üyesine sicil amirliği yapmaya kalkarsa, belediye çalışanı da meclis üyelerini hiçe saymaya başlar.


BALIK BAŞTAN KOKAR


Çünkü balığın başı kokuyor. Bir belediye çalışanı bir meclis üyesi hakkında sosyal medyada yazı paylaşıyor. Yazıda; ”Kartal Belediyesi AKP Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın’ın Kartal Belediye Başkanına attığı iftirayı gözler önüne seriyorum. Sanal ortamda hazırlanıp photoshop afişleri varmış gibi gösteren bu afişin nerede olduğunu sorduğumuzda ise yorumlarımızı silen delikanlılıktan nasibini almamış, sözde milletin temsilcisi bu zat ve türevleri bilsinler ki güneş balçıkla sıvanmaz. CHP’yi ve Kartal Belediye Başkanını terörle ilişkilendirmek isteyen bu güruhlara ne yaparsanız yapın hesap vermekten kaçamayacaksınız.”

Meclis Üyesi Metin Bektaş ” Eğer belediyede bir müdür meclis üyesine sicil amirliği yaparsa haddini bilmez bir belediye çalışanı, terbiyesizin önde gideni bir meclis üyesine bunu yazar. Burada bir meclis üyesine bir belediye çalışanı hadsizlik yapıyorsa ve bunun gereğini idare yapmıyorsa başta kokan balığın suçu vardır. Bu konunun takibini yapacağız." dedi.


ONUN BİLGİSAYARINI ALIP BURDA YERE Mİ ÇARPAYIM?

TBMM’de CHP Grup Başkan Vekilinin yaptığı gibi biraz sonra ben çıkıp Emlak İstimlak Müdürü’nün bilgisayarını alıp buraya mı vurayım? Belediye çalışanının bilgisayarını alıp buraya mı vurayım? Umarım siz gereğini yaparsınız. Yapmadığınız takdirde yok hükmündesiniz. Bir atasözü ne der? Her çoban güttüğü sürüden mes’uldür” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 00:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17