Mehdi Akman'dan Metin Özüpek'e cevap 'Adama gülerler!'

MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek'in şok iddialarına AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman'dan cevap geldi.

Mehdi Akman'dan Metin Özüpek'e cevap 'Adama gülerler!'
Ak Parti'nin Türkiye'de olduğu gibi Kartal'da da çok güçlü bir parti olduğunu belirten AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman "Bu iddialara aklı selim olan insanlar sadece gülerler!" dedi.


Ak Parti'nin Kartal'da 60 bin küsür üyesi vardır



Metin Özüpek'in iddialarının tepki gösteren Akman "Adam öyle bir iddiada bulunur ki, dayanağı olur. 60 bin küsür üyesi olan bir parti sandığa adam bulamıyormuş! Adama gülerler. Aslında bu iddialar dayanaksız ve karşılık verilmeyecek kadar gülünçtür." dedi.


Siyaset bu kadar çirkinleştirilmez!


Ak Parti'nin Kartal'da 60 bin'in üzerinde üyesi vardır. Kartal'ın 1077 adet sandığı var. Her sandığa 60 tane üye düşüyor. Biz istesek her sandığa 50-60 tane adam yığarız. Bunun lafı bile edilmez.  Ayıp bir şey, siyaset bu kadar çirkinleştirilmez.
İnsan bir şey söylediği zaman mantıklı bir şey söyler. Cevap verilmeyecek kadar gülünçtür bu iddialar." diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 00:06

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
özkan bektaş
özkan bektaş - 10 yıl Önce

herkes herşeyi çok rahat konuşur amma doğruyu konuşmak çok zordur rabbim bizleri doğruyu bilen ve doğru dürüst insanlardan eylesin

SALİH KOÇ.
SALİH KOÇ. - 10 yıl Önce

İLÇE BAŞKANIZ KARTAL GENELİ KONUMUNU DEĞERLENDİRDİ TEŞEKKÜRLER.BAHSEDİLEN AŞKALE YAYLIM KÖYÜ ESENTEPE MAHALLESİNDE BEN O MAHALLEDE AKPARTİ MAH.YÖN.KURUL ÜYELİĞİ VE MAHALLE BAŞKANLIĞI YAPTIM.SORARIM MHP BAŞKANINA MEYDAN BOŞ DEĞİL.BEN SİZE KARTAL DEYİLDE BAHSETTİN İLİN DERNEĞİN VE KÖYÜN BULUNDUĞU MAHALLE HAKKINDA BİLGİ VEREYİMKİ BAŞKA MAHALLEDEN YANLIŞ BİLGİ YAZIP KENDİNE ZARAR VERME.YAZAĞİM BİLGİLERİ SİZE BİZİM SANDIK BAŞKANI BİLE VEREBİLİR.ESENTEPE NUFUS 25,261 SEÇMEN SAYISI 18,713 ÜYE SAYIMIZ 3892 SANDIK SAYISI 62 SANDIĞA BAŞKAN BULAMIYORLAR DEDİĞİNİZ HER SANDIĞA DÜŞEN SANDİK GÖREVLİSİ 62 HERKES SİYASETÇİ OLAMAZ.SİYASETÇİ KENDİNE PRİM YAPACAĞI KONULARI İYİ SEÇMELİ.

mucahit kumaş
mucahit kumaş - 10 yıl Önce

Salih koc kardesimi tebrik ediyorum siyaset bilgiyle konuya vakıf olmakla guzel.

Murat Ali
Murat Ali - 10 yıl Önce

Sizler hatırlarmısınız bilmem. Ama basın kesinlikle hatırlar. Mhp daha önce de böyle bir iddia da bulunmuş ve ispat edince o dönemin ilçe başkanı temurhan bey özür dilemek zorunda kalmıştı. Metin baskan teşkilatçı adamdır boş laf söylemez...

A.D
A.D - 10 yıl Önce

KARTAL IN ADAYININ ÇOK SAĞLAM OLMASI LAZIM GENİŞ BİR ÇEVREYE SAHİP AKTİF BİR ADAY(MECLİS ÜYELERİ DE DAHİL) OLARAK GÖSTEREMEZ İSELER YOLDA KALIRLAR.BU SEÇİMDE DE KARTALI KAPTIRIRLAR.

İLYAS YÜCEL
İLYAS YÜCEL - 10 yıl Önce

KARTALA İNŞALLAH GEŞMİŞLE GÜÇLÜ BAĞLARI OLAN TEŞKİLATLA VE HALKLA İYİ DİYALOGLAR KURMASINI , YILLARDIR BAŞARMIŞ,MÜTEVAZİ EFENDİ ,
KADİR TOPBAŞ GİBİ ŞEHİR PLANLARINDAN ANLAYAN BİRİNİN ADAY OLMASINI DİLERİM...

adnan ordukaya
adnan ordukaya - 10 yıl Önce

Sn mehdi akaman başkanımız acemi biri deyildir vede her konuya vakıf bir ilçe başkanımızdır ben dahada çok bilgi verebilri ama ben biliyorum ki böyle basit ve j-kayda deyer işlerle ugracak zamanı yoktur kartalda sandıga ak parti bulamıyorsa hiç bir parti bulamaz unutmasun ki metin bey ben sandıkta onların oyunu bile savundum admaları yoktu mhp kartalda başarısı olmadıgı gibi fazla bilgiyede sahip deyiller

taha yavuz
taha yavuz - 10 yıl Önce

Kartal Muhafazakar sağ siyaseti Bir İBB başkanı,İl genel mec. başkanı, İski genel müd., ibb genel sek. yard.,ibb genel müdürleri, ve hali hazırda Sn. Sekmenle büyüksehir başkan adayı çıkardı . Kartal Adayını siz düşünün? İlçe Başkanımız Mehti Beyin dediği gibi gülünür sadece. Ülkücü hareketin Kartaldan çıkan Millet Vekili varmı?:)

SIRADAKİ HABER

banner17