Manzara Adalar patlattı, Karlıktepe halkı hopladı!

Karlıktepe'de patlatılan dinamitler mahalle halkını ayağa kaldırdı.

Karlıktepe'de mahallesinde dinamit patlatan İş Bankası GYO tarafından inşa edilen Manzara Adalar projesi, mahalle halkını ayaklandırdı.

Bir haftadır dinamit patlatılıyor!

Kartal eski Oto Pazarı arazisinin olduğu alanda inşaat çalışmalarında kullanılan dinamit mahalleliyi ayağa kaldırdı. Patlama sonucu bazı evlerde çatlamalar oldu. Korku ve öfke ile sokağa dökülen Karlıktepe mahalleli vatandaşlar, şantiyeyi basıp, evlerine zarar veren bu patlamalara bir son verilmesini istediler. Bir haftadır dinamit patlatıldığını iddia eden mahalle halkı korku içinde yaşadıklarını ve canlarının tehlikede olduğunu iddia ettiler.

İş Bankası GYO inşaat firmasının, İstanbul Valiliği’nden aldıkları izin çerçevesinde dinamit patlattıkları iddia edildi. 

POLİS MÜDAHALE ETTİ


Olay yerine gelen Kartal Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler vatandaşlara "Burada böyle bağırmakla olmaz. Şikayetçi iseniz buyrun karakola gidelim şikayetlerinizi yapın, konu ile ilgili savcılık gerekeni yapar" dediler. Emniyet güçlerinin tavsiyesine uyan vatandaşlar sessizce dağılıp, şikayetçi olmak üzere karakola gittiler. 
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 15:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17