Kurfalı halkı Kartal Belediyesi'nden şikayetçi 'Kurtarın bizi sinekler'den!'

Sonunda korkulan oldu.

Borç batağında ki Kartal Belediyesi Yurt dışında ki kardeş belediyelere zarf içinde para verirken, mahallelerde ilaçlama yapamıyor.


Merak edilen konu ise, ilaçlama yapılmamasının nedeni borç içinde ki belediyenin para sıkıntısı çekmesi mi? Yoksa Altınok Öz'ü ikinci defa seçen halkın cezalandırılıyor olması mı?

 

İlçem Gazetesi Kameraman ve muhabirleri Furkan Moray ve Elanur A. Kartal'ı karış karış gezip mahallelerinde ki sorunlarını vatandaşlarımıza  sordular.


Kurfalı  Mahallesinde ki vatandaşlardan alınan ortak cevapta ise; "Önceki yıllarda Kartal belediyesi düzenli ilaçlama yaparken, Bu yıl hiç ilaçlama yapmadı." dediler.  Bir vatandaşımız bebeğinin bacağında ki sinek ısırıklarını göstererek "Geceleri uyuyamıyoruz. Sinekler uyutmuyor. Havalar sıcak olduğu için camlarımızı da açamıyoruz." dedi.


Vatandaşlar belediyeden İVEDİ ilaçlama yapmalarını beklerlerken "Sineklerden ve böceklerden kurtarın bizi" dediler.


Haberin ayrıntıları video da. Bizi izlemeye devam ediniz..

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 18:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhan Güzelgün
İlhan Güzelgün - 10 yıl Önce

Değerli arkadaşlarım zamanında uyardım hizmet kervanına her yöneticinin işi değil diye beni bir tuzak içine çeken zalimlere buradan sesleniyorum kartal sevdam bitmedi aşkka sevdalının Kartal'a mutlak iktidar olacağız halkın iktidarını zalimlerden kotaracagız

AYŞE ÇALÇALI YILMAZ
AYŞE ÇALÇALI YILMAZ - 10 yıl Önce

Ramazanda önüne gelene hayır yapıyoruz diye dini kullanarak iftar yemeği vermekten ilaçlama yapılamaz tabii....
Kurfalı- Kartaliteye gidipte yemek yiyenlerin 3/2 sinin Evi,Arabası kolundada 10 dal bileziği var
Bu Ramazandanda mutfak masrafından bir dal bilezik daha alıp kenara koyarlar.10TL verip evlerine sivri sinek Tableti almamazlar.Belediye den ilaçlama yapılmasını isterler.Belediye Halkı Halk ta belediye yi sömürmeye alışmış.
Bu böyle gözetmeksizin devam ettiği sürece SİVRİSİNEK li yaşama devam derim...saygılarımla......

SIRADAKİ HABER

banner17