Kriterlere uygun aday; Abdurrahman Karaismailoğlu

AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Kriterlere uygun aday; Abdurrahman Karaismailoğlu

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan ve Kartal için hayati önem taşıyan yerel seçimlere sayılı günler kaldı.


Halkın gönlünde taht kuran Karaismailoğlu’na ilçe halkından destek her geçen gün çığ gibi büyürken,
teşkilatın desteğini de alıyor. Sitemizde halkın nabzını tutmak için yaptığımız ankette Karaismailoğlu
severler adeta seseferber olup ona oy bombardımanı yaparak anketin birincisi yaptılar.




Muhtarlar'ın "KEFİLİZ" dediği aday


Geçtiğimiz yerel seçimlerde başka siyasi partilere oy ve destek veren bir çok insanın da bu dönem  desteğini alan Karaismailoğlu geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerde kaybedilen Kartal’ın AK Parti’ye tekrar geçmesini sağlayacak en iddialı isim olarak kamuoyunda lanse ediliyor. Muhtarlarla geçtiğimiz günlerde akşam yemeğinde bir araya gelen Karaismailoğlu'na Muhtarlar "KEFİLİZ" dediler.



Kriterlere uygun aday



Karaismailoğlu şirketlerinde 130 çalışan istihdam edip onları başarılı bir şekilde yönetmekte. Eczacılığı nedeniyle vermiş olsuğu EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ onun yurttaşların arasında büyük sevgi ve takdir kazanmasına neden olmuş. Babacan tavırlarıyla ve samimi duruşuyla halkın büyük güvenini kazanan Karaismailoğlu Belediye başkanlığı kriterlerine uygun bir aday.

 

Ak Parti'nin rüzgarına rüzgar katacak


Partili partisiz herkesin desteğini alan AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'nun ise tek hedefi var AK PARTİ'NİN RÜZGARINA RÜZGAR KATMAK. Karaismailoğlu aday gösterildiği takdirde var gücüyle ve tüm imkanlarını seferber edeceğini bütün sevenlerine taahhüt ediyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 10:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17