Kaybeden Kartal Oldu!

İki dönemdir AK Parti Kartal İl Genel Meclis üyeliğini başarıyla yürüten Kenan Çakal’ın bu dönemde Kartal Belediye Meclis üyeliği listesine konulmaması hayretlerle karşılandı.

Kaybeden Kartal Oldu!
banner46

Büyükşehir yasasının çıkması nedeniyle faaliyetlerine son verilen ve kapatılma kararı alınan İl Genel Meclislerinden sonra, AK Partiden belediye başkan adayı olan birçok kişinin “birlikte çalışmak istiyorum,adaylık için müracaat et” teklifi üzerine başvurusunu yapmaya karar veren Kenan Çakal’ın açıklanan listede isminin bulunmaması eğitim camiasından tutun da birçok ivil toplum örgütleri ve teşkilat mensupları tarafından hayret ve üzüntüyle karşılandı.


Görev yaptığı süre içinde Kartal da yapılan Eğitim, Sağlık, Spor alanında yapılan tüm yatırımlarda büyük katkıları ve hizmetleri bulunan, kendisine iletilen sorunları çözmek için büyük gayretler sarf eden Kenan Çakal’ın meclis listesine alınmayışı “siyasette çalışanın yeri yok” anlayışının doğruluğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu. Kartal'da ki okul müdürlerinden aldığımız bilgilerde “bizi ziyaret edip sorunlarımızı dinleyen ve çözmek için çok büyük mesai sarf eden tek meclis üyesiydi Görev yaptığımız süre içinde başka bir meclis üyesini okulumuzda görmedik. Ayrıca her etkinliğimiz gelir, il milli eğitim müdürlüğü ile aramızdaki iletişiminde sağlanmasında aktif rol oynardı.” Eğitimin dışında sağlık,spor alanında sorunları çözmek için yetkililerle hep iletişim içinde oldu. Buraları sık sık ziyaret edip, sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için çalıştı. Teşkilat mensuplarının her türlü özellikle eğitim ve sağlık sorunları için ilk telefon ettikleri kişi Kenan ağbileriydi. Tüm telefonlarına cevap vermeye itina gösterirdi.


Mecliste grup yönetiminde görev yaptığı için diğer ilçe yatırımlarıyla ve sorunlarıyla mecburen ilgileniyordu. Ayrıca İstanbul İl Milli Eğitim Danışma Kurulu üyesi ve “İSTKAİstanbul Kalkınma Ajansı divan kurulu üyeliği görevini de yürüten Kenan Çakal’ görev yaptığı sürede Grup ve Meclis toplantılarına devamsızlığı olmayan ender meclis üyelerinden biriydi. O zamanın il Başkanı, şimdiki Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından teşekkür edilerek plaket verildiğini  biliyoruz. Tüm bu başarılı çalışmalarına rağmen meclis listesine konulmamasına rağmen, onun verilen her görevi yine şevk ve heyecanla yerine getirmesi herkes tarafından taktirle karşılanıyor.


Parti sevgisinin nasıl bir şey olduğunu ve nerede nasıl bir görev verilirse onu yapmak için var gücüyle gayret sarf ettiğini gördüğümüz Kenan Çakal’ı tebrik eder, bir çok siyasinin de onu örnek almasını öneriyoruz. Her şeye rağmen yine de Kartal kamuoyunun ortak söylediği cümleyi de son olarak belirtmek isteriz. Kaybeden Kartal oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 23:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
sahin kaya
sahin kaya - 10 yıl Önce

ayaklar bas baslar ayak oldu

aHMET aLPINAR
aHMET aLPINAR - 10 yıl Önce

gerçekten kaybeden kartal oldu....inşallah kenan çakal'ı ak parti başka yerlerde değerlendirir.
tüm siyasi partilerde olduğu gibi şunu da gördük ki ak "çalişanin siyasette yeri yok....!" felsefesi geçerliymiş

elif sanli
elif sanli - 10 yıl Önce

Kenan abi
merak etmeyin....cevizli halki yaninizda...bayburtlular gerekeni yapacaktır...

Nesrin Yenilmez
Nesrin Yenilmez - 10 yıl Önce

Kenan bey eskilerden beri siyasettedir. Artık gençlere yer açmalı, yeni jenerasyona şans vermelidir. Kendisinin de bu olgunlukta olduğuna inanıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner17