Karyapsan borç içinde ve hacizlik!

Kartal Belediyesi'nin yan kuruluşu KARYAPSAN'ın çekleri yazıldı ve hacizlik oldu.

Karyapsan borç içinde ve hacizlik!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında Yerel Basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 


Gazetecilerin sorularını cevapladı



Gazetemiz sahibi Aytekin Yaşar "Başkanım Karyapsan'ın 5-6 çekinin yazıldığı ve haciz geldiği yönünden bilgiler tarafımıza iletildi. Bu doğrumudur?" diye sordu.


Karyapsan’a haciz geldi!


Sorumuzu cevaplayan başkan Öz "Karyapsan’la ilgili evet, bir sıkıntı var. Bizden alacağı, (belediyeden alacağı) olmadığı için, Karyapsan bazı ödemeleri yapamamıştır. O ödeme alacak firmalar da kanuni haklarını kullanmışlardır. Şu an onlarla ilgili bir çalışmayı arkadaşlar yapıyorlar. Biliyorsunuz 4,5 yıldır biz sorunları aşarız, aşıyoruz da.  Onlar bizim için sorun değildir." dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 22:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
sahin
sahin - 10 yıl Önce

Karyapsan icralik.
Nevsehir oteline. adalar kampina .eve alinan ekolojik urunler. kimin kullandigi belli olmayan kirarlik sayisi belli olmayan araclar.heykeller.kibrisa yapilan heykelle ve baska sehirlere yapilan kavsaklara para var ama karyapsana iscilere para yok.İŞTE FARKINDALIK YARATACAK 5 YILDA YAPILAN PROJE.BUMUDUR? BUDUR.ALTIN OK ÖZ VE CHP FARKI BU

kartal lı
kartal lı - 10 yıl Önce

Aynı durum kartursaş icinde geçerli suan hesapları blokeli bunuda arastrin lutfen yazık vallahi yazık

SIRADAKİ HABER

banner17