Kartallı Kazım Meydanı Bir Acayip Açıldı. Katılımın beklenenden az olması Şaşırttı!.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Medarı iftiharı olan...

Kartallı Kazım Meydanı Bir Acayip Açıldı. Katılımın beklenenden az olması Şaşırttı!.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Medarı iftiharı olan Kartal Belediyesi, hizmette üçüncü yılını dolduracağı bu günlerde, nihayet dev bir açılış törenine imza atacağını günler önceden meydanlara pankartlar asarak, ceplere mesaj göndererek ve email atarak Kartal'lılara duyurdu.

BİR ACAYİP ZAMANLAMA

Yapılan duyuruda; Mustafa Necati Etüt Merkezi Temel Atma Töreninin 21 Ocak 2012 Cumartesi günü Saat :14:30'da olacağı belirtilirken, Saat:14.00'de gidenler törenin bittiğini görüp boş döndüler.

Kartallı Kazım Meydanı Açılış Töreninin; 21 Ocak 2012 Cumartesi Saat :16:00 olacağı duyurulmasına rağmen tören saat; 15.30 da bitti. törene gelenler kızdılar. Açılış törenine gelenler törenin bittiğini duyunca "Bu nasıl açılış, bu nasıl zamanlama, bizimle dalga mı geçiyorlar" diyerek kızgınlıklarını belirttiler.

KATILIM TAM ANLAMIYLA FİYASKO!

Bu kadar duyurusu yapılan ve komşu ilçelerden takviye yapılan törene katılan vatandaşların azlığı gözlerden kaçmadı. Koskoca Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanının, yardımcılarının, milletvekillerinin, CHP'li belediye başkanlarının, kardeş belediyelerin başkanlarının katıldığı dev törene! onbinlerin katılması beklenirken sayının bini bulmamasını hayretle karşılayan vatandaşlar. "Böylesine önem arz eden bir törene katılım bu kadar mı olur? bu gidişat nereye!" dedirtti.



Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2012, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17