Kartal'da Sinemada fuhuş baskını. Travestilerin yeni adresi sinemalar mı?

İstanbul Kartal’da bir sinama salonu, fuhuş yapıldığı...

Kartal'da Sinemada fuhuş baskını. Travestilerin yeni adresi sinemalar mı?
banner46

İstanbul Kartal’da bir sinama salonu, fuhuş yapıldığı gerekçesiyle polis tarafından basıldı.

İstanbul Kartal’da bir sinama salonuna seks filmi izletildiği ve fuhuş yapıldığı gerekçesiyle düzenlenen baskında, 18 kişi gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BİLET ALIP, SİNEMAYA GİRDİLER


Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Kartal’da bir sinema salonunda hafta sonları seks filmi izletildiği ve gösterim sırasında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İhbarın doğruluğunu tespit etmek için 10 polis memuru 10’ar TL vererek sinemaya müşteri gibi girdi.

MESAJLAŞARAK TESPİT ETTİLER

Sinemada porno film oynatıldığını tespit eden dedektifler, cep telefonlarından birbirleriyle mesajlaşarak cinsel ilişkiye giren kişileri bulmak için sinema salonunun içinde dağıldılar.

SİNEMA SALONUNDA ORAL İLİŞKİ

Oral ilişkiye giren iki kişiyi tespit eden polis memuru durumu meslektaşlarına kısa mesaj atarak haber verdi. Meslektaşlarıyla anlaşan polis memuru, operasyonu başlattı. Filmi durdurup ışıkları yaktıran polis, 18 kişiyi gözaltına aldı.

EŞCİNSEL ÇIKTILAR

Sinemanın yetkilileriyle birlikte minibüse bindirilen eşcinseller ve onlarla ilşiki kuranlar Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polis, sinema yetkilileri hakkında "fuhuşa aracılık ve yer temini" suçundan işlem yapılacağını belirtti. (Vatan)

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2012, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17