Kartal'da İki Cemevi üvey evlat muamelesi görüyor!

Kartal Belediye Meclisinde söz alan Taner Özdemir, Altınok Öz'e tepkisini dile getirdi.

Kartal'da İki Cemevi üvey evlat muamelesi görüyor!
banner46
Kartal Belediye Meclisi Ali Ekber Şahin Başkanlığında toplandı.


Kuaförler son derece rahatsızlar!


Gündem dışı söz alan Kartal Belediye meclis üyesi Taner Özdemir "Kartal'da ki kuaför arkadaşlar Pazar günü kapalı kalmaktan son derece rahatsızlar. Sizlerde biliyorsunuz ki Pazar günleri düğün etkinlikleri yada paşka etkinlikler olduğu için burada ki esnaflar kapalı olunca vatandaşlarımız çevre ilçelere kayıyorlar.


Biz meclis üyesiyiz, personeliniz değil!


Bir konuyu hatırlatmak istiyorum sevgili arkadaşlar. Biz belediye personeli değiliz. İşçi değiliz, memur değiliz,  Biz örgürümüz tarafından seçilmiş, halk tarafından da kabul görülmüş, halkın temsilcileriyiz. Meclis üyeleri birilerinin emri vakisinde yada birilerine biat ederek meclis üyeliği yapmazlar. Meclis üyeleri halkın verdiği yetkiyi, halk nezdinde kullanarak yürür. 


"Güle güle" anlayışı doğru bir anlayış değildir!


Bunuda şunun için söylüyorum. Ne zaman biz, Cemevi ile ilgili bir konuyu dile getirmeye kalksak hemen "siz siyaset yapmayın" yada "bunu siyasete alet etmeyin" gibi yakıştırmalar oluyor. Bu da doğru bir yönetim anlayışı değil. Biz en az 5 bin oy potansiyeli arkamızdan getirdiysek, bu insanların sorunlarını burada dile getirmek bizim boynumuzun borcudur. Siz oy verdiniz, güle güle anlayışı doğru bir anlayış değildir. 


Kartal'da İki Cemevi üvey evlat muamelesi görüyor!


Kartal'da 3 tane Cemevi var. İki tanesi üvey evlat muamelesi görüyor, sadece Esentepe'de ki Kartal'da ki Cemevi vakfı hareketlilik olarak destekleniyor ama ben Uğurmumcu'ya Cemevine gittiğimde, oraya girmeye utanıyorum arkadaşlar. Altı yıldır Cumhuriyet mahallesinde Pir Sultan Aptal Derneği'nin yaptırmaya çalıştığı bir Cemevi maalesef imkansızlıklarla yapılamıyor. Benimde desteklediğim ibadethanelerin, camilerin yapılması noktasında ben burada her zaman el kaldırdım. Bununda desteklenmesinden yanayım. Çünkü bizler bir birimize saygı duyarsak, seversek, anlayış içerisinde bir birimize katkıda bulunursak, işte o zaman gerçek anlamda, kardeşliği, barışı, savunmuş oluruz. 


Taner Özdemir'i asla hizaya çekemezsiniz!

Bizim istediğimiz Camilerimize de yardım yapılsın, Cemevine de. Burada 300 bine yakın Alevi nüfusu var. Ama iki tane Cemevinin sorunları maalesef altı yıldır gözardı ediliyor. Her defasında ya ödeneğimiz yok ya da başka şeyler. Diğer taraflara para bulabiliyorlar. Bu sorunlara belediyemizin bir an evvel el atmasını istiyorum. Şunu da ifade etmekte fayda var, biz meclis üyesi olarak hizaya gelmeyiz. Siz hizaya memurlarınızı işçilerinizi çekebilirsiniz ama Taner Özdemir'i asla çekemezsiniz. Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 12:06

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALI KESKIN
ALI KESKIN - 9 yıl Önce

sayın taner ozdemır yenımı kendıne geldın altı yıldır altınok oz halkı kandırıyor karısın ve kızının mal beyanlarını bacanağı karyapsanda çalışıyor mudur olarak mal beyanını ısteyın gorun nelerı var kartal oncesı kartal sonrası artı bu adam alevı karşıtı bırı cem evlerıne yardım yapmaz camılere yağdırır sen kalkmıs ben camılere el kaldırıyorum dıyorsun ne alaka ........... bır baskan alevı karşıtı, ne dye

SAYIN FIRAT
SAYIN FIRAT - 9 yıl Önce

sayin chp kartal siz altinok oz u halkin basina bela getirdinz allh b............. versin kartali camilere para verir ama cem evlerine vermez
ben alevi olarak kiniyorum ve bundan böyle chp oy vermeyecem basinida burdan tebrik ediyorum sefaf oldugu için

Dursun karatas
Dursun karatas - 9 yıl Önce

Alevi karşıtı başkan kartalı ............yetmedimi alevileri kullanıyorsun alevilerin oyuyla başkan oldun cem evlerine laf söylüyorsun seyit Rıza ya dil uzatiyorsun taner Özdemir sen bjitir bu adamı yeter alevilere hakaret ettiği

SIRADAKİ HABER

banner17