Kartal'da Hırsızlara Polislerden suçüstü

Polis Kartal'da hırsızlara nefes aldırmıyor.

Kartal'da Hırsızlara Polislerden suçüstü
Akşam saatlerinde Karlıktepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Sokak üzerinde iki şahsın ikamete tırmandığını fark eden evsahibi polisi arayıp haber verdi.


34 P... plakalı beyaz araca binerek kaçan şahıslar Çavuşoğlu Mahallesi’nde Cadde üzerinde görüldüler. Aracın içerisinde bulunan 5 şahıstan dördü kaçmaya başladılar. Kovalamaca sonucu şahıslardan ikisi aynı cadde üzerinde yakalandılar.

Bir şahısta araç içerisinde Polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Araç içerisinde bulunan O.K. yapılan gbt sorgusunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Yakalanan şahıslardan E.H. isimli şahsın çok sayıda hırsızlıktan kaydı olduğu fakat aranmadığı görüldü. Diğer yakalanan B.E. isimli şahsın İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi 2016/… karar nolu Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan eşya hakkında hırsızlık suçundan ARANIYOR olduğu ve 2 YIL 6 AY kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.


Araç içerisinde yapılan incelemede;


1 adet Tos... laptop
1 adet dan... D.K. marka kol saati
1 adet Ja... marka kol saati
1 adet Ko... marka fotoğraf makinası
1 adet BE... marka fotoğraf makinası
2 adet altın küpe
1 adet altın yüzük
1 adet vol.... marka araç anahtarı
1325 tl nakit para muhafaza altına alındı.


Şahıslar gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü. Ayrıca gün içerisinde Cevizli  Mahallesi Beyazıt Caddesi’nde gerçekleşen ikametten hırsızlık konusundan şikayetçi şahıs polis merkezine getirilerek çalınan 1 adet laptop 2 adet kol saati 2 adet fotoğraf makinesi ve paraların kendisine ait olduğunu ve ikametinden çalındığını doğruladı.

Şahıslar gerekli inceleme için asayiş büro ya teslim edildiler. Araç ise plaka ve şase sorgusu yapıldıktan ve çalıntısının olmadığı anlaşıldıktan sonra otoparka çekildi.
 


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 01:14

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17