Kartal’da Atalar Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nde Arçelik Elektrikli Ev Aletleri Laboratuarı açıldı.

Kartal’da Atalar Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nde Arçelik Elektrikli Ev Aletleri Laboratuarı açıldı.

Koç Holding ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile başlatılan ’Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ projesi kapsamında Arçelik Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servis Programı öncülüğünde Kartal’da Atalar Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nde Arçelik Elektrikli Ev Aletleri Laboratuarı açıldı.

Kartal Atalar Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nde laboratuar açılışına Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Milli Eğitim Bahattin Gök, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu ve Atalar Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Alaaddin Yatmaz’ın katıldıkları törende tüm protokol, Arçelik Elektrikli Ev Aletleri Laboratuarı’nın açılış kurdelesini kesti.

Başkan Öz, açılışın ardından yaptığı açıklamada, meslek liselerine verilecek desteğin ulusal ekonominin kalkınmasına katkısını dile getirerek söz konusu projenin  mesleki eğitim alanlarında önemli dönüşümler yaratacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2011, 05:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17