Kartal'a Keçeli Gol!

Müjdat Keçeli mazereti nedeniyle meclise gelmeyince 300 dairelik rant olduğu iddia edilen plan teklifi meclisten geçti.

Kartal'a Keçeli Gol!
banner46

Günlerdir Kartal kamuoyunu meşgul eden Esas Holding'e ait Soğanlık mahallesi 139/8 pafta, 4485 ada, 17,184, 190,192,289 parsel’le ilgili plan teklifi, 18 red oyuna karşılık 19 evet oyuyla Kartal Belediye meclisi'nden geçti.



Ak Parti'nin Kartal Belediye Meclisi'nde 16 meclis üyesi bulunmakta. Ak Parti'nin Kartal Belediye Meclis üyesi Müjdat Keçeli Annesinin ameliyatını mazeret göstererek meclise gelmediği iddia edildi. Keçelinin gelmemesi nedeniyle Ak Parti'nin mecliste ki sandalya sayısı 15'e düştü. 300 dairelik rant olduğu iddia edilen plan teklifine 15 Ak Partili ve 3 CHP'li meclis üyesi red oyu verdi. 18 red oyuna karşılık 17 CHP meclis üyesi ve Altınok Öz'le birlikte 18 olan evet oyunda belediye başkanının kanun gereği eşitlik durumunda oyu 2 sayılarak 19'a 18 meclisten geçti.



Kartal'a Müjdat Keçeli Golü!


Ak Parti'nin Kartal Belediye Meclis üyesi Müjdat Keçeli mazereti olmayıp meclise katılsaydı, red oyları 19 olup, CHP'nin evet oyu 18'de kalacak ve meclisten geçmeyecekti. CHP'nin 3 dik meclis üyesi belediye başkanı tarafından hain ilan edilmelerine rağmen meclise katılıp, 300 daire rant olduğu iddia edilen plan teklifine red oyu verdiler. 3 CHP'linin bu zor durumlarına rağmen meclise katılmaları ve Müjdat Keçeli'nin ise mazereti nedeniyle katılmaması siyasi kulislerde "Kartal'a Müjdat Keçeli Golü!" diye konuşuldu.


Keçeli'den skandal açıklama!


Ak Parti'li Kartal Belediye meclis üyeleri canla başla 300 daire rant olduğu iddia edilen plan teklifini engellemek için mücadele ederlerken, Annesinin ameliyatı nedeniyle Samsun'da olduğu belirtilen Müjdat Keçeli'nin yeni Söz Gazetesi'ne yaptığı açıklama ise skandal olarak nitelendirildi.  Yeni Söz Gazetesi'nin haber sitesinde ki iddiaya göre, Keçeli'nin telefonda yaptığı açıklama da “Çok önemli bir olay değil. Daha öncede bu tarz önemde bir çok maddeye red oyu veya kabul oyu kullandığımız halde İBB. Meclisi bizim duruşumuzu dikkate almamıştır. Eğer çok önemli ise o halde İBB Meclisi red etsin.” şeklinde oldu. Bir başka iddiada ise AK Parti Kartal ilçe başkanının Müjdat Keçeli'yi defalarca arayıp meclise katılmasını rica ettiği ve Keçeli'nin kabul etmeyip gelmediği yönünde. AK Parti tabanında ise "Keçeli'nin kardeşleri var, isteseydi veya konuya önem verseydi aynı gün bir kaç saat içerisinde uçakla gelip, oyunu kullanıp dönebilirdi" diye iddia edildi.


Müjdat Keçeli'nin annesine ve Keçeli ailesine İLÇEM GAZETESİ adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..







 
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 13:30

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17