Kartal Ülkü ocakları kan kampanyası düzenledi.

Düzenlenen kan kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Şenol Yondemir ve Aydın Güngör'de kan bağışında bulundular.

Kartal Ülkü ocakları kan kampanyası düzenledi.
Aydın Güngör yaptığı açıklamada;

"Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz büyük ailemiz Yüce Türk Milleti değerli büyüklerimiz ve cefakar dava arkadaslarımız gücünü ve çıktığı çileli yoldaki hayır duasını Yüce Türk Milletinin mübarek nefesinden alan Ülkücü hareket, 1868 den günümüze savaşta ve barışta Türk Milletinin yardımına kosan tarihsel sürecte gerek cephe gerisinde gerek savas meydanlarında ve en buhramlı dönemlerde büyük imkansızlıklara ragmen doktorlarıyla, hemşireleri, hasta bakıcılarıyla ve cefakar persenoli ile insan üstü bir gayret ile çalısan Türk Kızılay'ı ile kan bağışı kampanyası tertiplemiş bulunmaktayız.

Hatırlanacağı üzere 2010 yılında Kartal Ülkü Ocakları olarak kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor parolası ile ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Kartal meydanında üç gün süren ve değerli halkımızın büyük bir katılım sağladığı kan bağışı kampanyası tertiplemiş, yetmeyen kana damla damla kan olmuştuk..

Yine aynı hassiyetimiz ile Yüce Türk Milleti için derin ve tarihsel bir anlam ifade eden 18 mart Çanakkale Destanımız ve Şehitlerimizi anma günümüzde Çanakkalede can veren Şehitlerin Torunlarıyız, kanımız Türk varlığına feda olsun parolasıyla bir kan bağışı kampanyası daha tertiplemiş bulunmaktayız.

Vatan toprağımızı canlarından aziz bilerek tertemiz alınlarından vurularak şehadete eren şehitlerimiz için Kartal meydanındayız..

Çanakkale'de canlarını esirgemeyen kahramanlarımızın torunları olan Ülkücüler olarak Türk Millliyetcileri olarak Yüce Türk Milletimize kanımızı damla damla vermek için el birliği ile gönül birlikteliği ile Kartal meydanındayız…

Değerli büyüklerimiz Kartal meydanında buluşmak temennilerimizi sunarken sizlerden almış olduğumuz güç ve hayır dualarınız ile Yüce Türk Milletimizin Bilge Lideri Dr. Devlet Bahceli önderliğinde 2023 Türkiyesinin çağa damga vuracak nesli olan ülkücü hareket adına şimdiden sizlere şükranlarımı sunarım.

Çanakkalede destan yazan Şehitlerimizin aziz ruhlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ruhları şad Mekanları Cennet Olsun…

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne mutlu türküm diyene
Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2013, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17