Kartal Ülkü Ocakları başkanı AYDIN GÜNGÖR ve yönetim kurulu Kartal Meydanı'nda Basın açıklaması Yaptılar

Kartal Ülkü Ocakları başkanı AYDIN GÜNGÖR  ve yönetim kurulu Kartal Meydanı'nda Basın açıklaması Yaptılar

 Kartal Ülkü Ocakları başkanı AYDIN GÜNGÖR  ve yönetim kurulu, 12 Mart cumartesi Kartal Meydanında  İstiklal Marşı’nın kabulü ile ilgili bir basın açıklaması yaptılar.

Kartal MHP ilçe başkanı H.Metin ÖZÜPEK  ve yönetim kurulu ile birlikte MHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Saime Çelik Baskanın ve yönetime bağlı bayanlarında hazır bulunduğu basın açıklamasında, önce şehitlerimiz için saygı duruşu ardından da İstiklal Marşı okundu . Türk Bayrağı’nın açıldığı ve 100 kadar Ocaklı gencin okuduğu İstkilal Marşı büyük ilgi gördü . 

BASIN AÇIKLAMASI;

 Kıymetli dava arkadaşlarım , bugün yürekli bizimle beraber burada çarpan necip TÜRK Milleti …

Bugün 12 mart , tarihin her döneminde bağımsızlıkları için verdikleri mücadeleler ile tarihi yeniden yazan ...

Kendisine hazırlanan kafesleri Bozkurtçasına parçalayan, biçilen kefenleri elleriyle yırtan, yeniden şekillenen dünya düzeninde,

Kendisine hasta adam yakıştırması yaparak üzerine yürüyen yedi düvel düşmana  gök gürültüsünü andıran sesiyle dur diyen

Büyük Türk Milleti’nin Tam Bağımsızlık Marşı’nın kabul günüdür. Büyük şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un ölümsüzleştirdiği, İstiklal Marşımızın her dizesi, büyük TÜRK Milletinin tarih sahnesinde varoluş mücadelesinin en büyük örnekleriyle bezelidir .

Bugün burada , İstikbalimizin onuru İstiklal marşımızı okurken, bin yıl sonrada İstiklal Marşı’mızın Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin her köşesinde gür bir sesle ve büyük bir onurla okunacağından kimsenin şüphesi olmasın. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy ,

KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK

SÖNMEDEN YURDUMUN ÜSTÜNDE TÜTEN EN SON OCAK ..!!

Dizesinde , en son ocak kalana dek ALSANCAĞIMIZIN dalgalanacağını işaret ediyor .

 Kıymetli dava arkadaşlarım ,

 Necip TÜRK MİLLETİ … Ülkü Ocakları , İstiklal Marşı’mızın o mukaddes dizelerinde müjdelenen ve alsancağımızın teminatı olan tek OCAK’tır . Bizler var oldukça Şafaklarda alsancağımız dalgalanmaya , İstiklal Marşı’mız bin yıl sonra da TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’nin semalarında gür bir sesle yankılanmaya devam edecektir. Huzurunuzda , bugünlere gelmemize vesile olan Kahraman ecdadımızın aziz ruhlarını minnetle anıyor ,aziz hatıralarını yaşatacak siz kıymetli dava arkadaşlarımla bir arada  bulunmaktan ötürü haklı bir gururu taşımaktan ötürü onur duyuyorum … Tanrı Türk’ü Korusun ve Yüceltsin .

Ne Mutlu Türküm Diyene…  

KARTAL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI

 AYDIN GÜNGÖR

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2011, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17