Kartal Pazarcıları Belediyenin kapısına dikildi

Kartal Belediyesi Çırçır caddesinde yapımı devam eden Belediye Hizmet binasının etrafında çevre düzenlemesi yapıyor. Cadde ve sokaklar asfaltlanıp boyanıyor.

Kartal Pazarcıları Belediyenin kapısına dikildi
Cuma günleri kurulan pazara Belediye Hizmet binasının etrafında çevre düzenlemesi yapılması nedeniyle zabıtalar müsaade etmeyince, zabıtalar belediyeye yürüdüler.


Pazarcılar odası başkanı Mete Boyraz belediye yönetimiyle görüşme yaparken, pazarcılar "Pazarına sahip çık, pazarlar ipek yoludur." pankartı açarak beklediler. Zabıtalar olası taşkınlığı önlemek için belediyenin kapısında etten duvar ördüler. Edinilen bilgiye göre pazarcılar ile belediye uzlaşma sağladılar.


Kartal Belediyesi yayınladığı bildiride;



Kartal Belediyesi yeni hizmet binasının açılması nedeni ile Cuma Pazarı kuruluş alanı ile ilgili yeni düzenleme gerekliliği doğmuştur. Kartal Belediyesi olarak halk oylaması ile de Pazar yerinin geleceği konusunda bir oylama da yapılmıştır. Kartal Belediyesi’nin yeni uygulamasının eksik ve yanlış yansıtılması sonucu bazı pazarcı esnafımız topluca belediyemize gelerek bilgilenmek istemişlerdir.  Pazarcılar Odası ile karşılıklı görüşmeler sonunda halkımızın daha iyi hizmet alması ve belediye binamızın verimli kullanılması adına yapılacak yeni düzenlemede karşılıklı mutabakat sağlanmıştır. Sorun aşılmıştır.  Kamuoyuna duyururuz.



Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 22:46

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17