Kartal Oto Sanayi Sitesi Esnafı İftarda bir araya geldi!

Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetiminin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği oto sanayi içerisinde düzenlendi.

Kartal Oto Sanayi Sitesi Esnafı İftarda bir araya geldi!
İftar yemeğine geniş katılım oldu.

İftar yemeğine Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan, Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediye Başkanı ve yardımcıları, Kartal Oto Sanayi Kurucu üyeleri Mehmet Özbek, Seyfi Sancaklı, Kartal Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci ve yaklaşık 2 bine yakın Kartal Oto Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

CHP'liler iftar yemeğine geniş katılım sağlarlarken, diğer siyesi partilerden katılım olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar şölenimizi bu yıl, değerli Belediye Başkanımız verdi. Başkanımız oto sanayi sitemize çok yardımlarda bulundu, ne istediysek yapmıştır. Bugün de vermiş olduğu iftar ve çok büyük nezaket göstererek başkan yardımcılarıyla, ekibiyle iftarımıza katılarak bizleri onurlandırmıştır. Tüm oto sanayi esnaflarım adına kendisine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kral FM canlı yayın yaptı

2 bin oto sanayi esnafı ve çalışanın katıldığı iftar yemeğini, Kral FM canlı yayınla dinleyicilerine aktardı. 


Kartal Merkez Camii emekli müezzini Vedat Özbaş ve ilahi gurubunun söylediği birbirinden güzel ilahiler de iftar programına ayrı bir tat kattı. İftar yemek duasıyla sona erdi.  
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 12:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17