Kartal O'nu Bekliyor! Abdurrahman Karaismailoğlu'na büyük sevgi

AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu’na destek her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Kartal O'nu Bekliyor! Abdurrahman Karaismailoğlu'na büyük sevgi

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan ve Kartal için hayati önem taşıyan yerel seçimler öncesinde, AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.


Halkın gönlünde taht kuran Karaismailoğlu’na ilçe halkından destek her geçen gün çığ gibi büyürken, teşkilatın desteğini de alıyor. Kendisine ve partisine olan ilgiyi mutlaka seçim günü sandığa yansıtacak tek aday olduğunu belirten Karaismailoğlu, göreve gelmesi halinde Kartal’ın yitirilen 5 yılını telafi edeceğini dile getirerek, mega projeleriyle Kartal’ı İstanbul’un örnek ilçesi yapacağını söyledi.




AK Parti’den Kartal Belediye Başkan aday adayı 18 isimden biri olan ve henüz belediye başkan adaylığı açıklanmamasına rağmen, sevginin büyüyerek sele dönüştüğü Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu diğer partilerden siyasi rakiplerinin şimdiden korkulu rüyası oldu. Geçtiğimiz yerel seçimlerde başka siyasi partilere oy ve destek veren bir çok insanın da bu dönem desteğini alan Karaismailoğlu geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerde kaybedilen Kartal’ın AK Parti’ye tekrar geçmesini sağlayacak en iddialı isim olarak kamuoyunda lanse ediliyor.



İlçe sakinlerinin özlediği ve beklediği hizmetleri almak için geri sayımında başladığını söyleyen AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Eczacı Abdurrahman  Karaismailoğlu, seçimleri kazanmaları halinde, 1 Nisan itibariyle kolları sıvayarak Kartal’ın  kaderini değiştirmeye başlayacak projelerine start vereceğini söyledi. Kartal’da yapılacak ve uygulanacak her yatırımın ve projenin içinde Kartal halkının yer alacağının da müjdesini veren Karaismailoğlu, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakanlıklar ve merkezi hükümetin ilçemize yönelik özel ve büyük projeleri var.


 

Bunları Kartal Belediye, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetimizin yanı sıra Bakanlıklarımızla yapacağımız işbirliği sonucunda hayata geçireceğiz. Ayrıca benim ve ekibimin tasarladığı Kartal halkının yaşam kalitesini yükselteceği, ilçemizi İstanbul’da örnek ilçe haline getireceği ve deniziyle, doğasıyla, kültürüyle, Kartal’ı canlandıracak yaşamın bir parçası haline dönüşterecek ekonomik planlarımızı hayata geçirmek için geri sayım başladı. Yapacağımız her yatırımın içinde rant değil, insan odaklı hizmetlerimiz olacaktır. İlçemizi bir dünya markasına dönüştürecek yatırımlarımızın içinde çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve en önemlisi de Kartal olacaktır” diyen Karaismailoğlu, “Oluşturduğumuz AR-GE’de Kartal’ın her mahallesinin sokağının ihtiyaçlarına göre planlama çalışmalarımız devam ediyor. Biz Kartal’da örnek bir belediyecilik sergileyerek, Kartal’ı sadece merkezden değil, sokaktan yönetmeye talibiz. Kartal’dan başka ilçelere olan göçler önleneceği gibi, oralarda yaşayan insanlarımız da Kartal’a gelip buranın havasını koklamak, suyunu içmek ve doğasında bulanabilmek için can atacaklardır” dedi.

 


Kartal halkının hayallerini kurduğu ancak gerçekleştirilmeyen yatırımları gerçeğe dönüştürmek ve için göreve talip olduğunun altını da çizen Karaismailoğlu, “Partimin bana adaylık görevi vermesi halinde toplumun her kesiminden kesinlikle oy alarak Kartal Belediyesi’ni AK Partili kadroların kazanmasını sağlayacağım. Benim Kartal’a bir vefa borcum var, bu borcumu da Belediye başkanı olarak halkımıza hizmet yaparak ödemek istiyorum. Ben öncelikle CHP’li Kartal Belediyesi’nin Kartal’da 5 yıldır yok ettiği insanlar arasındaki samimiyet, sevgi, güven ve huzuru sağlayacağım” dedi. Kartal halkına duyduğum sevgim için, halkımıza efendilik değil, hizmetkarlık yapmak için göreve talibim. Bana yetki verilmesi halinde halkımızdan aldığım güçle Kartal’ın bütçesini Kartal’a harcayarak  ilçemizin refahı için mücadele edeceğim. Umuda Kartal halkıyla birlikte koşacağız. Burada kuracağımız halkın iktidarıyla daha güzel bir geleceği birlikte kucaklayacağız”dedi.

 

 

KARTAL ÇIKARTMASI


AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adaylarından Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, çıktığı hizmet yoluna toplumun her kesiminden de büyük ilgi görüyor. Kartal’ın mahallerini sokak sokak gezerek, halkın sevgisini kazanan Eczacı Abdurrahman Karaismaiolu, Kartal’ın kaderini değiştirmeye aday olduğunun altını çiziyor.

 

 

Partili partisiz herkesin desteğini alan AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, Kartal’ın kanaat önderlerinin de katıldığı STK toplantıları düzenliyor. Her toplantısı mini bir mitinge dönüşen Karaismailoğlu, seçim sürecinin başlamasıyla birlikte yaptıkları bu ziyaretlerin ve toplantıların bir ısınma hareketi olduğunu belirterek, adaylığının açıklanmasının ardından da Kartal halkıyla, binlerce kişiyle Kartal sokaklarında yürüyerek hep birlikte ilçenin geleceğini şekillendireceklerini belirtti. Zamanı geldiğinde, binlerce insanın desteğiyle sokağa çıkacaklarını vurgulayan AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu “Tek hedefimiz insan ayırmadan, etnik köken, mezhep, din, dil, ırk ayırmadan en kutsal varlık olan insana hizmet etmektir. Son beş yıldır Kartal’da gerçekleştirilmeyen hizmetlerimizi AK kadrolarımızla birlikte katlayarak bu dönem gerçekleştirmeye geliyoruz. Hiç bir Kartallıya, seçimlerden birkaç yıl sonra elim kırılsaydı, AK Parti’ye ve Karaismailolu’na  oy vermeseydim dedirtmeyeceğim. Allah’ın yardımı ve Kartal halkının teveccühü ile bu seçimleri kazanacağız. Kartal maalesef çok kan kaybettirilip, geriye götürüldü. Ben ve ekibimim Kartal’ı ileriye gitmesi ve kendine gelmesi için buraya yönelik projelerimizi tasarladık. Buranın kötü gidişatına dur diyeceğiz” dedi.

 

KARTAL'DA BİRİNCİ


Özellikle Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından Kartal halkının arasında büyük heyecan yaratan Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, rakiplerine gözdağı veriyor. Kartal’da hiç bir aday adayına gösterilmeyen ilgi karşısında kendisine gösterilen ilgi ve sevgi ile hizmet hırsı her geçen gün biraz daha büyüyen Karaismailoğlu’nu Kartal halkı da bağrına basıyor. Eczacı Karaismailoğlu’nu Belediye Başkan adayı olarak görmek istediklerini belirten Kartal sakinleri, kendisiyle Kartal’da yeni bir dönemin başlayacağı inançlarının sonsuz olduğunu dile getirerek, “Biz Kartallılar olarak Eczacı Abdurrahman bey’e olan bakış açımız bellidir. Kendisine çıktığı bu hizmet yolunda inancımızda güvenimizde tamdır. Sağlık alanında yaptığı yatırımlar ile Kartal’a büyük katkısı bulunan Eczacı Abdurrahman Karaismaioğlu’nu  bu dönem Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Her şey bu kadar açık ve net bir şekilde sokağa yansımış iken, AK Parti Genel Merkezi’nin halkın talebine en yakın zamanda cevap vermeli” dediler.  AK Parti teşkilatı içinde de büyük ilgi ve alaka gören Karaismailolu ile seçimleri kazanabileceklerini belirten partililer ise, “AK Parti’nin bayrağını Kartal’ın denizinde, gökyüzünde, yeşilinde, Aydos tepesinde, ve Kartal semalarında dalgalandıracak tek kişi  Eczacı
Abdurrahman Karaismailolu’dur. Biz Kartal’da siyasetin, dayanışmanın, sevginin ve bütün hizmetlerin yanı sıra barışın ve zaferin kendisiyle birlikte geleceğine inanıyoruz” dediler.

 

 





 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2013, 15:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
gazi koc
gazi koc - 10 yıl Önce

Kartal sana yakisir abi

SIRADAKİ HABER

banner17