Kartal MHP'den " ANADOLU'DA YAŞAYAN MEDENİYETLER VE İZ BIRAKANLAR"

Kartal MHP'den

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanlığı 24 Aralık 2011 Cumartesi günü, Kurfalı Kültür Merkezi'nde "ANADOLU'DA YAŞAYAN MEDENİYETLER VE İZ BIRAKANLAR" paneli düzenledi.

NECDET ABİ TARİHİ ADETA KONUŞTURDU

Sunumunu MHP basın komisyonu sorumlusu ve gazetemiz yazarlarından Necdet TÜRKÜZEL'in yaptığı panel tam anlamıyla muhteşem geçti. Anadolu'da yaşayan medeniyetleri sinevizyon eşliğinde anlatan TÜRKÜZEL, dinleyenlere sade ve yalın bir şekilde anlatım yaparak adeta tarih dersi verdi.

Programa MHP Kartal ilçe Başkanı Metin ÖZÜPEK, Başkan Yardımcısı Yücel DERSE, Teşkilat Başkanı Recep Ali ÇALIN, MHP Milletvekili adayı Kartal MHP Eski İlçe başkanı ve gazetecilerin ağabeyi Şenol YONDEMİR, Kartal Ülkü Ocakları başkanı Aydın GÜNGÖR ve yardımcıları, MHP Mahalle yönetimleri, vatandaşlar ve basın yoğun ilgi gösterdi.

YOSUN TUTMUŞ MİDYELER GRUBU GELECEK VAADEDİYOR

Kartal'ın Kordonboyu Mahallesi sakinlerinden oluşan ve farklı siyasi görüşleri olan Yosun Tutmuş Midyeler grubu dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Salondakiler özenle seçilmiş birbirinden güzel şarkı ve türkülere eşlik ederek çok hoş vakit geçirdiler.   

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2011, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17